Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Arcüreggyulladás? Crp

Arcüreggyulladás? Crp

Figyelt kérdés
Ma voltam fül-orr-gégészeten ahol elküldtek röntgenre meg laborba és a röntgen kimutatta hogy a jobb oldal teljesen fedett, bal oldalon a homloküreg, fog eredetű arcüreggyulladás. adtak antibiotikumot, a labor még nem volt meg akkor, most hazajöttem megnéztem online és a laboreredményem teljesen jó, a crp is, nem jelez gyulladást. 1 hét mulva vissza kell mennem viszont addig is jó lenne tudni erről valamit hogy akkor mi is van ha jók az értékek mi okozza az arcüreggUlladást?
2019. aug. 6. 23:10
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

A normális tartományon belüli eredmény nem zárja ki, hogy krónikus gyulladás áll fenn.

A CRP csak az akut szakasz idején magasabb, míg krónikus vagy lezajlóban lévő fertőzés esetén enyhén emelkedett vagy normál szintet mutat.

2019. aug. 7. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!