Tüsszögés egy hónapja?
Figyelt kérdés
Napi 1x - 2x rámjön, tüsszögök 3-at, aztán mintha mi sem történt volna. Az a furcsa benne, hogy ez konstans tart már 1-2 hónapja.
Voltam vérvételen, nyaki UH-n, sőt még koponya MR-em is volt ezidő alatt, elvileg rendben van. Más tünetet meg nem tudok hozzá kapcsolni. Se allergiás, se megfázott nem vagyok. Olyan kicsit, mintha irritálná valami a nyálkahártyámat. Na de mindig pont napi 1x ?
Félek mi okozhatja. Van valakinek valami ötlete?
20.F
Köszi a segítséget.
2019. júl. 31. 15:46
1/3 A kérdező kommentje:
Pont most olvashtam, hogy a refluxszal is kapcsolatba lehet hozni állítólag. Refluxos vagyok, de kicsit furcsa tünet, vagy még nem hallottam róla.
2019. júl. 31. 15:50
2/3 anonim válasza:
Koponya mr? Tüsszögésre? Az szép... Allergia. Én sem voltam allergiás 36 évig, most meg már tüsszögök egész nyáron. Ez van. Nagyapám 70 évesen lett allergiás!
Allergiateszten voltál? Nem ártana..
3/3 A kérdező kommentje:
Nem allergia miatt voltam koponya MR-en...
2019. júl. 31. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!