Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki tramadolt szedett rendszer...

Aki tramadolt szedett rendszeresen több mint 3hónapig tapasztalt hajhullást?

Figyelt kérdés
Inkább nőktől kérdezem, de bárkitől aki szedett.

2019. júl. 28. 15:51
 1/2 Blau Kind ***** válasza:
A Tramadol egy opioid fájdalomcsillapító, súlyosabb mellékhatása epilepsziás roham, cephalgia (súlyos fejfájás), légzési elégtelenség (dypsnoe) . Hajhullást nem okozhat szerintem, az nőknél főleg ösztrogén szint csökkenés miatt van változó korban és utána, változó kor előtt a hajhullás oka pedig főleg vérszegénység (anaemia) és/vagy hipertireózis (pajzsmirigy túlműködés). Ha nagyobb mértékű, jobb vele orvost felkeresni.
2019. júl. 28. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Fiatal vagyok a valtozo korhoz, elotte sosem hullott a hajam mielott nem szedtem, de most 2-3hete mar nem szedem es nem is fogom remelem helyrejon.. Ha jol tudom elvonja a vizet a szervezettol ezert is okoz szekrekedest ezert gondoltam hogy attol hullhat meg nagyon szaraz is lett a hajam, de mintha mar jobb lenne:)

De koszonom a valaszt

2019. júl. 29. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!