Kérlek írjátok le, ha van tapasztalatotok a rühvel kapcsolatban. Hogyan kezdődik? Mennyi idő alatt terjed szét a testen? Hogy néz ki?
Még az jutott eszembe,h esetleg nem találkoztál vagy érintkeztél olyan személlyel,aki rühes lehet/ett?
Másképp nem tudom elképzelni.
Az is lehet,h nem rüh. Mert az annyira nem jellemző,h szétterjed mindenütt. Az írasodból pedig arra következtettem,h rajtad mindenütt ott vannak a kiütések.
Nem ettél vagy ittál esetleg olyat,amit nem szoktál? Új mosószer,tusfürdő,bármi...?
Ötletem sincs,mi lehet. De talán a nőgyógyászodnak is megmutathatnád. Egyszer láttam a Hadas Kriszta műsoraban,h egy kismama teli lett vmi kiütéssel vagy piros foltokkal (mar nem emlékszem pontosan),ott vmi allergia volt a ludas,de összefüggésben volt a terhességgel.
Egy vervetelből sokminden kiderül,nem ártana szerintem.
Remélem,hamar rendbe jössz!
Szia! Nekem nem a rüh jutott eszembe elsőre. Nézd meg itt a 4 esetet! Nem illik rád valamelyik?
Én egyszer (hosszú percekig) simogattam csak rühes kecskét, attól nem kaptam el, szóval nem tudom, mennyire nehéz megfertőzödni. Ezért azt gondolom, az élethelyzetedet kellene jobban ismerjük, hogy kitalálhassuk a forrását.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!