Milyen távol kell lenniük a homeós szeretnek a mobiltól, mikrótól stb?
Sehol nincs leírva normálisan, de tényleg!
A betegtájékoztatón is csak annyi van, hogy elekromásgneses hatástól védeni kell. Na de ez mit jelent? HÁNY CENTIT? Ha nem telefonálok, vagy használom a számítógépet akkor sem lehet közvetlenül mellette? Kérdeztem a gyógyszertárost, ő azt mondta 1-2 méter :-) Tehát fogalma sem volt róla.
Konkrtétan érdekelne, HA használom ill. nem használom a mobilt, számítógépet, mikrót, hány-hány centit, métert kell betartani. SEHOL, semmilyen homeós kiadványban nem találtam még meg számszerűen.
Illetve ha véletlenül mellé került, akkor dobhatom is ki azt a szert?

Ne haragudj, de nem ez volt a kérdés.
Nem értek hozzá, ezért kérdezem.

A homeopátia szerintem sem ér semmit az égvilágon, csak parasztvakítás, de nem ezt kérdezted, szóval rátérek a lényegre.
Azt, hogy távol kell tartani ezektől az eszközöktől, az hülyeség. Most volt az Aktívban erről műsor, semmilyen káros sugárzása sincs se a mobilnak se a mikrónak. Az egészségügyi határérték 41 volt/méter. Az ilyen mértékű sugárzás a fellépő hő miatt szemkárosodást OKOZHAT, de ez se veszélyes annyira. Ennek ellenére, a mikrónak a "sugárzása" 10 volt/métert nem éri el, távolodva pedig nincs neki semmi sugárzása. Mobilnak alapjáraton SEMMILYEN sugárzása sincsen (0 volt/méter) ha hívás érkezik 2 mp erejéig fel megy 1 volt/méterre.
Szóval nem értem, mire az, hogy bármilyen káros hatása lenne ezekre a homeos bogyokra a mikrónak vagy bárminek...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!