Miért jó a kecsketej?
Ma az emberek már bolti tejen nőnek fel és élnek. Akinek a háztájiban voltkecskéje és azon nevelte a gyerekeit, nos azok a gyerekek felnőttként sokkal egészségesebbek lettek, jobban tűrik a hideget, meleget, bármilyen munkát képesek elvégezni minden időben. Gyerekkoromban azok a cigánygyerekek akiket kecsketejen neveltek, cipő nélkül, egy szál semmiben csúszkáltak a jégen, nem fáztak fel. A nyári melegben sem izzadtak annyit mint mi. Persze ezt a tudományos emberek a genetikára fogták, de tény, hogy a kecske fő eledele a parlagfű, amit az újkor embere már méregnek kiáltott ki.
Mikor gyermekeim megszülettek, én is beszereztem egy kecskét két gidával, és amíg tudtam, fejtem, és a tej minden cseppjét felhasználtuk. A kecsketejből 15 deka túró is kijön literenként, míg a tehéntejből csak hét, hét és fél deka. A nagyüzemi tejből meg nem is lehet túrót csinálni. Ez egyértelmű bizonyíték, hogy a kecsketej az egészséget ad azoknak az embereknek, akik csecsemő koruk óta fogyasztják.
De egy már kialakult betegséget nem hiszem, hogy hatásosan gyógyítana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!