Lenmag (durvára őröl) kellemesebb fogyasztására van valakinek tippje? Székrekedéssel küszködök (úgy 50 éve) a drága készítményeken kívül majdnem minden próbáltam már.2-3-szor még meg is eszi az ember, de aztán nem be akar menni, hanem ki akar jönni.
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 21:47
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ari vagy, egyébként nyugodtan tegezz.
Gyerek koromban nem dohányoztam, és akkor is hetente mentem csak ...-re. Dohányzom, de esélyem sincs, hogy leszokjam róla, túl zavaros lett ez a világ. Neked nagyon is szívből gratulálok !!!
A mályvateát és a zöldteát is próbáltam, de ezekhez mind hozzászokik a szervezet, 2-3 hónap elteltével minden kipróbált vackot a duplájára kellett emelnem. És nem is erre vágyom... csak szeretnék természetesen "üríteni".
2010. aug. 5. 10:14
12/12 anonim válasza:
Én joghurtba keverem a lenmagot, vagy tejföllel habart levesbe, főzelékbe. Néha csak kanalazom melléjük. Én megszerettem, dióra emlékeztet az aromája. Szinte mindennap fogyasztom, azóta nincs is "olyan" problémám... Szerintem a durvára darált lenmag rendszeres fogyasztása a legjobb megoldás erre a problémára. Talán a zabkorpa veheti csak fel vele a versenyt. Próbáld ki azt is, hátha az jobban ízlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!