Mikor állítottam, hogy gyógyítja a bulímiát? Ne legyél már ennyire buta. A fogyás viszont mindenhol szerepel.
Persze gondolom te valamilyen álomvilágban élsz és most próbálsz engem hitelteleníteni, hogy a hülye összeesküvés elméleteidet ne kelljen megkérdőjelezned.
Az MMS káros, én megtapasztaltam a saját bőrömöm. Annyira káros, hogy egy idő után fizikailag képtelen voltam bevenni az adagot.
Persze tudom, hogy téged nem érdekel, te csak azokat az információkat szelektálod, ami beleillik a nézetrendszeredbe, mint ahogy az összes összeesküvés hívő.
"A fogyás viszont mindenhol szerepel."
Hol? Én olvastam Jim Humble könyvét, de ilyenre nem emlékszem.
"Persze gondolom te valamilyen álomvilágban élsz és most próbálsz engem hitelteleníteni, hogy a hülye összeesküvés elméleteidet ne kelljen megkérdőjelezned."
Nem írtam összeesküvés elméletről egy szót sem.
"Persze tudom, hogy téged nem érdekel, te csak azokat az információkat szelektálod, ami beleillik a nézetrendszeredbe, mint ahogy az összes összeesküvés hívő."
Ez egyrészt a saját véleményed ( amit nem tudom mire alapoztál, én csak kérdeztem, összeesküvés elméletről sehol sem írtam, de még csak olyanról sem, hogy ez a szer most jó vagy sem), másrészt mindenki azokat az információkat szelektálja, amik beleillenek a saját nézetrendszerébe az embernek, szóval ez nem csak a konteósokra igaz.
"Mikor állítottam, hogy gyógyítja a bulímiát? Ne legyél már ennyire buta."
Na most én vagyok a hülye, aki kérdez, vagy akinek testkép zavarai vannak? Bocs, ezt már csak a személyeskedésed miatt írtam.
Kedves Kérdező!
Látom nem igen tetszenek a válaszok. Nem muszáj itt kérdéseket feltenni! Vedd meg, használd, "oszt" három hónap múlva írd meg nekünk az eredményt. Ennyi.
"Látom nem igen tetszenek a válaszok. Nem muszáj itt kérdéseket feltenni! Vedd meg, használd, "oszt" három hónap múlva írd meg nekünk az eredményt. Ennyi."
Semmi bajom a válaszokkal. Pusztán rákérdeztem, hogy tud-e forrást adni arra, amit állít. Nehogy már ez bűn legyen. Továbbra is várok tapasztalatokat, legyen akár pozitív vagy negatív.
És Jim Humble-tól miért nem kérsz forrást, kutatásokat, hogy igazolja, hogy ez a vacak gyógyítja a rákot meg a maláriát meg minden egyéb gyógyíthatatlan betegséget?
Szedd csak be, aztán ne csodálkozz, ha veseelégtelenséget kapsz. Persze, tudom, hogy úgyis a modern orvosokat, gyógyszereket fogok hibáztatni és nem ezt a kóklert.
"És Jim Humble-tól miért nem kérsz forrást, kutatásokat, hogy igazolja, hogy ez a vacak gyógyítja a rákot meg a maláriát meg minden egyéb gyógyíthatatlan betegséget?
Szedd csak be, aztán ne csodálkozz, ha veseelégtelenséget kapsz. Persze, tudom, hogy úgyis a modern orvosokat, gyógyszereket fogok hibáztatni és nem ezt a kóklert."
Nehéz megállni ezek után, hogy ne minősítselek. Te állítod,hogy azt mondta hogy ez a szer 'fogyaszt'. Akkor legyél már kedves igazolni ezt valamivel, mert csak a levegőbe írkálsz.Mivel ilyet sehol nem mondott. Felfogtad, hogy tapasztalatokat kértem? Megkérhetlek, hogy ne legyél értelmi fogyatékos?
Itt te vagy az egyetlen értelmi fogyatékos. Hidd el nem a kisujjamból szoptam ki, hogy fogyaszt, és elnézést kérek, hogy nem tanulmányozom át kóklerek életművét.
A hangsúly nem azon van, hogy nem segített lefogyni, hanem azon, hogy ártott! Felfogod, hogy folyamatos rosszulléteim voltak tőle? Persze tudom, hogy ez a kétezer éves kókler ezt is ki tudja magyarázni, de a tudomány állása szerint a hipó káros hatása ebben mutatkozik meg.
Ez a tapasztalatom.
Nem ajánlom senkinek, aki egészséges szeretne maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!