Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Sampon nélküli "hajmosás" milyen?

Sampon nélküli "hajmosás" milyen?

Figyelt kérdés

Olvastam már több helyen, hogy ha nem mosunk samponnal hajat bizonyos ideig, akkor visszaáll a haj és a fejbőr természetes tisztító mehanizmusa. Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyi idő alatt következik be? valaki próbálta már?

nagyon gyorsan bezsírosodik a hajam, 2 naponta mosnom kel:S

esetleg ez a gyors zsírosodás összefüggésben lehet a táplálkozással?

21 éves lány vagyok.

bocsi a sok kérdésért:D

2010. jún. 22. 15:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát az én hajam kibír egy egész hetet is hajmosás nélkül, de azért a 4. és 5. naptól már a hajam tövében már zsírosodik. A végei pedig szárazak és persze ott van a fejbőr viszketése is, ami nagyon kellemetlen tud lenni. Azért nekem szerencsém van a hajammal. Hullámos és vékony szálú. Lehet ennek nincs köze a zsírosodáshoz...

Én nem próbáltam még ki de majd ha lesznek nagyobb szünetek akkor lehet megér egy próbát.

2014. dec. 13. 12:19
 12/12 anonim válasza:

Szia. Tudom, hogy régi kérdés, de én most kísérletezem ezzel. Gondoltam leírom, hátha segít másoknak. 2,5hétnél tartok és jelentem: működik! :)

Az első egy hét katasztrófa volt. Úgy viszketett, mint a franc. Előtte heti ketszer mostam kb hajat, most is heti kétszer mosom, de csak vízzel. Hátul a tarkómnál már szinte egyáltalán nem zsíros, de a fejem tetején még mindig gusztustalan. Fésülni kell 100% vaddisznósörte kefével, hogy lehúzd a zsírt és eloszlasd a hajszálakon. Egyébkét ha összegumizod és a kezeddel "visszafele fésülöd" kicsit akkor kijön néhány rövidebb szál, amit ha visszasimítasz, kicsit eláll a fejedtől, így nem kelt olyan lenyalt, zsíros hatást. Kibontva nagyon ocsmány most a hajam, de összefogva simán lehet vele emberek közé menni. Szóval még próbálom elviselni, hátha... :)

2017. márc. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!