Sampon nélküli "hajmosás" milyen?
Olvastam már több helyen, hogy ha nem mosunk samponnal hajat bizonyos ideig, akkor visszaáll a haj és a fejbőr természetes tisztító mehanizmusa. Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyi idő alatt következik be? valaki próbálta már?
nagyon gyorsan bezsírosodik a hajam, 2 naponta mosnom kel:S
esetleg ez a gyors zsírosodás összefüggésben lehet a táplálkozással?
21 éves lány vagyok.
bocsi a sok kérdésért:D
Hát az én hajam kibír egy egész hetet is hajmosás nélkül, de azért a 4. és 5. naptól már a hajam tövében már zsírosodik. A végei pedig szárazak és persze ott van a fejbőr viszketése is, ami nagyon kellemetlen tud lenni. Azért nekem szerencsém van a hajammal. Hullámos és vékony szálú. Lehet ennek nincs köze a zsírosodáshoz...
Én nem próbáltam még ki de majd ha lesznek nagyobb szünetek akkor lehet megér egy próbát.
Szia. Tudom, hogy régi kérdés, de én most kísérletezem ezzel. Gondoltam leírom, hátha segít másoknak. 2,5hétnél tartok és jelentem: működik! :)
Az első egy hét katasztrófa volt. Úgy viszketett, mint a franc. Előtte heti ketszer mostam kb hajat, most is heti kétszer mosom, de csak vízzel. Hátul a tarkómnál már szinte egyáltalán nem zsíros, de a fejem tetején még mindig gusztustalan. Fésülni kell 100% vaddisznósörte kefével, hogy lehúzd a zsírt és eloszlasd a hajszálakon. Egyébkét ha összegumizod és a kezeddel "visszafele fésülöd" kicsit akkor kijön néhány rövidebb szál, amit ha visszasimítasz, kicsit eláll a fejedtől, így nem kelt olyan lenyalt, zsíros hatást. Kibontva nagyon ocsmány most a hajam, de összefogva simán lehet vele emberek közé menni. Szóval még próbálom elviselni, hátha... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!