Hogyan szüntethetném meg azállandóan visszatérő mandula gyulladást?
immunrendszeredet kéne felerősíteni!
Nekem is ez volt a problémám, egy évben többször be volt gyulladva nem gyengén,de én semmiképp nem akartam kivetetni. Fel írt az orvos antibiotikumot mindig rá,de az utolsó alkalommal már besokalltam és kidobtam a kukába a receptet (amúgy sem szedek gyógyszert soha) na és azóta kb (lekopogom:)) nem volt begyulladva.
ezt az oldalt nézd meg: Lymphomyosot csepp, de ha nem kapsz, akkor amit a dokinő ír, lehet helyettesíteni.
sőt, erre az oldalra regisztrálva sztem kérdezhetsz is bátran!!!
Az immunrendszer erősítése fontos. Sok zöldség, gyümölcs az nagyon jó, most nyáron több lehetőség van erre. Csak szerintem fontos, hogy lehetőleg bio termékeket egyél, mert ma már a tömegesen termesztett ételekben alig van vitamin.
Segítenek még olyan vitaminok is, amik valóban beépülnek a szervezetbe. Ha ilyen lehetőségről is érdeklődsz, írj privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!