Krónikus torokfájásom lenne? (nyelni is nehéz) (Széndioxid is okozhatja)
Figyelt kérdés
Már voltam orvosnál felírtam egy antibiotikumot hát egy időre elmúlt, de most 2 hétre rá megint fáj. Reggelente annyira fáj, hogy teljesen alfába ,,álmodok'' mindenre emlékszek amit álmodok, mert érzem hogy fáj a torkom, naponta 1 liter mézes teát iszok, akkor is ha nem fáj, de ez sem segít rajta. A mézet már magába is próbáltam, az segített, most neo-angint szopogatok, mert valamennyire enyhíti, de jelenleg enni is nehéz annyira fáj.
Soha nem dohányoztam, és semmi torokra káros dolgot nem csináltam. Illetve.. (ha ez annak számít, újra elkezdtem széndioxiddal dúsított vizet inni, talán ettől fájhat? :(
Valaki segítsen, a háziorvosom nem veszi valami komolyan.
2018. jún. 10. 16:29
1/6 A kérdező kommentje:
széndioxid is okozhatja? (kérdőjel lemaradt)
2/6 A kérdező kommentje:
felírt*
3/6 A kérdező kommentje:
Életkorom: 22
2018. jún. 10. 16:30
4/6 anonim válasza:
Ha krónikus, menj el gégészetre, ott komolyan vesznek. Létezik enzimes inhaláció, kérdezz rá a szakorvosnál. Nekem az segített.
5/6 A kérdező kommentje:
gégészetre kell beutaló ?
2018. jún. 10. 16:38
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen nézesd meg a gégészeten.Nem kell beutaló,de be kell jelentkezni.Én évente egyszer panaszmentesen is megnézetem a torkom gégém,krónikus garatgyulladásom van.Ha érzem,hogy vmi nincs rendben a torkomban,már aznap megyek vizsgálatra.A torkod milyen,piros,gyulladt?A manduláid megvannak?Én nem iszom széndioxiddal dusitott vizet,rögtön megfájdul a torkom tőle.Nekem szinte mindig vörösek a garat nyálkahártyák,a hátsó torok erezett,gyakran hólyagos.Mindenre érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!