Lehet hogy ez miatt vagyok mindíg beteg?
2 éve költöztem a páromhoz azóta mindig elér valami betegség,főleg derék fájdalom,lumbágó ,ízületi fájdalom,most is ülőideg zsábám van.Olvastam erről a káros föld sugárzás és vízér hatásairól,valaki bemérette már a lakását,vagy volt ilyen helyzetben,ha igen mennyibe kerül,és használt-e?
Köszönöm elörre is a válaszokat.
Ezt a vízér bemérést már több ismerősöm megcsináltatta és eszerint át is rendezték a lakást, azóta több panaszuk is megszűnt, sokkal jobban alszanak, jobban érzik magukat
Mindenképpen javaslom Nektek is, de hogy mennyibe kerül, azt sajnos nem tudom.
Mindenesetre érdemes rászánni.
Ezen kívül az étrendeden is változtass, kerüld a vörös húsokat (nem mondom, hogy egyáltalán ne egyél, csak keveset), egyél több halat, vacsorára pedig lehetőleg ne egyél húst, max szalámit.
Anyukám is ezt az étrended követi az izületei miatt, sokat használt neki.
Könnyű mondani, hogy ne együnk húst (mondjuk a szalámi, felvágott tele van szeméttel, de mindegy), de akkor mivel lakjunk jól, mert a csak salátával nem lehet, minden más meg hízlal. Nekem a fejem szokott fájni, ha sok húst eszem (a csirke és a hal is hús, vörös húst alig eszem, ha néha anyukám főz, mert én nem is veszek olyan), a szénhidráttól meg hízom, tehát nem lehet alternatíva.
Kérdező, én a helyedben azon is elgondolkoznék, hogy milyen a kapcsolatod a pároddal, lehet, hogy a szervezeted ezzel tiltakozik az együttélés ellen.
9:46-os vagyok
Egy szóval nem mondtam, hogy egyáltalán ne egyen húst, csak vacsorára mellőzze, ezen kívül ott van a fehér hús, a máj, a hal...
Még ígyis rengeteg lehetőség van.
szerintem rossz az ágyad.
nekem is fájt a derekam, nekem áttét volt az oka.
Valóban számít a földsugárzás, de méginkább számít a rossz ágy, rossz matrac. Fontos, hogy a gerinced egész éjjel megfelelő helyzetben legyen. Ezen segít egy jó ágy.
Ezzel foglalkozom, szívesen segítek, írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!