Milyen technikákkal dolgozik egy csontkovács?
Többszörös porckorong sérülésem van, az egyik ki is csúszott oldalra és nyomja az egyik idegszálat. Emiatt sántítok, és mára már állandó lett a derékfájásom is.
Lehet, hogy műtét lesz a vége, de hallottam már sikertörténetet csontkovácsokról is.
Mekkora lehet a kockázata egy ilyen próbálkozásnak?
Csak annyi a kockázat hogy le is bénulhatsz egy rosszul kezelt, nem jól végzett masszirozástól.
Már pedig olyan nincs hogy jó csontkovács.
Ez mind egy nagy csalás , kuruzslás.
Gerincsérvvel többféle csontkovácsnál jártam már az évek alatt, de csak egyetlenegyet ajánlok, az ABC csontkovácsolást. Ha tudsz angolul a youtube-on vannak demo videók.
Pont ez volt a problémám, mint neked, és ő azonnal helyesen diagnosztizált és pont annyit segitett, amennyit igért. És a módszer biztonságos és fájdalommentes.
Én is nagyon féltem a műtéttől, de mikor nem volt más választás meg kellett csinálni. Én nekem nagyon jó lett, szinte semmi problémám azóta.
Bár sok emberrel beszéltem azóta és mindenki meg van elégedve a műtét utáni állapotáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!