A kineziologus tapasz tenyleg segitget lagyekserv gyogyitasanal? Az igaz lehet, hogy a hasfal kepes osszeforrni 6-8 het ragasztas utan?
Baromság!
Ennyire azért tisztába kellene lenni az emberi szervezettel
Lágyéksérv a hasfal/izmok vékonyodása, gyengülése és a belek nyomulnak kifelé.
Extrém esetben kiszakad, akkor van kizáródott sérv, persze nem nyílt , de a bőr alatt
Ezt semmiféle szalag nem gyóygitja vissza
Egyszerű műtét, meg kell csináltatni.
Már másnap képes a beteg felkelni, még ha sziszegve is
Miért tévednék, amikor átestem rajta?!
Tény hogy felkeltem pisilni, de semmi kényszer nem volt benne. Igen másnap akartak hazaküldeni, de "kisírtam még egy napot, mert én nyüzüge vagyok :)
Pár napig nyűgös a felkelés mert húzódik a seb, de nem veszélyes
Aztán 10 vérhigitó injekció a hasi bőrbe otthon
Na ez ciki volt. EL is mentem a körzetihez hogy én ezt nem tudom
Mutogatta hogy kell, odatartottam a hasamhoz de nem mertem benyomni. Aztán meglökte a kezem és annyi
A többit már benyomtam magamnak naponta
Talán 10 nap után volt varratszedés, az is semmi
Lehetett választani altatás vagy gerinc érzéstelenités között
Altatást választottam, mert gerinc után 24 óra fekvés kellett volna, azt meg nem szeressem
Szoval nyugi, ne varázstapasszal próbálkozz, vágjál bele
Műthetnek hétfőn délután is, akkor tuti nem engednek haza másnap. Minimum 2 napig ottmaradnék.
Eléggé vánszorgós a mászkálás, emlékeim szerint, egy hétig.
Olyan ágyat próbálj "szerezni" a kórházban amiröl az egészséges oldaladdal tudsz elöbb felállni. Kevésbé fáj így az első napokban
Hidd el nem egy nagy durranás
Kiszedték korábban az epekövemet is. Lógott a cső belőlem. Na abba belehalok amikor azt kihúzzák, gondoltam. Aztán semmit nem éreztem
Nyugodj meg, nem úgy van. Biztos hogy adnak még egy napot ha mondod hogy neked még fáj és csak csoszogni tudsz
Az egynapos nem jelenti azt hogy ténylegesen egy napig vagy bent.
Minden ember más, máképp gyógyul
Szoktam mondani, ezek szervízbajok, mint az autónál. Vannak sajnos olyan esetek is amikor hetekig hónapokig kórházban fekszenek
Inkább lásd a jó felét
Bemész, megoldják a gondod aztán lábadozol otthon
Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!