Leukemiarol szeretnek tobb mindent megtipudni Van valamilyen megoldas a gyogyulasra?
Kemoterápián kívül? Nem nagyon. A megégett véna helyre fog jönni idővel, nekem vagy 8 hónapig néztek ki úgy a vénák mindkét karomon, mint aki szanaszét drogozta magát.
Nyugi, meggyógyulhat teljesen. Ne gondoljatok a halálra.
Koszonom a biztatast
Neked sikerult rendesen felepulnod?
Nagyon reménykedhetsz.
Hihetetlen sok előrelépés történik a rákkutatásban egy hónap alatt is, ne keseredjetek el.
Ha valakinek azt mondják, hogy másfél éve van hátra az nem csoda, hogy megrémül és erősen stresszes állapotba kerül. Bizonyítottan összefüggés van az ember kedélyállapota és az egészségi állapota között. Csakhogy a jelenleg uralkodó akadémikus orvostudomány nagy ívben tesz az emberek lelki állapotára, sőt még tesznek is arról, hogy még szarabbul érezze magát azáltal, hogy közlik az illetővel, hogy meg fog halni.
Én most belinkelnék egy Új Medicinás videót. Én nem voltam leukémiás, de nekem sokat segített ez az újfajta hozzáállás, vagyis a Biologika.
Utolsónak teljesen igaza van. Baromi sokat számít, hogy mit mondanak neki. Mégiscsak orvos mondta, ő az okosabb, a diplomás, hogy jövök én ahhoz, hogy ezt felülírjam? Erre valóban vannak kimutatások, de más területeken is.
Én anno olyan szakmát választottam, amihez soha semmi közöm nem volt és mindenki ellenezte is éppen ezért, rágták a fülem, hogy úgysem fog menni. Kicsit kételkedtem is, de sokkal erősebb volt bennem az az érzés, hogy ezt akarom, ez nyugtat meg, erre most lehetőségem is van, és 14 éve töretlenül csinálom, és nem untam meg, most meg mindenki csodálkozik, hogy ez hogy lehet.
Gyerekkoromban nekem volt Lymphoid leukémiám, szerencsére az rendeződött, kemóval meg sugárral.
A véna ilyenkor "elég " sajnos a kemo meg a sok szer hatására, de az a legkevesebb most, az majd rendbejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!