Ez igaz amit itt írnak? Szerintem túloznak.
2018. ápr. 6. 09:44
1/5 anonim válasza:
A köményt valóban sokszor használják a népi gyógyászatban
Teaként babáknak adják, szélhajtó, görcsoldó hatású, fertőtlenít is. Állítólag a legmakacsabb csuklást is elmulasztja. Élénkítő, emésztést segítő hatását a gyógyszeripar is felhasználja.
Egy biztos, én a cikkben szereplő első keveréket a számba nem venném, borzasztó lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
7. Gyomorfájás ellen – 3 gramm köményport keverj össze langyos vízzel, majd igyad meg XD
2018. ápr. 8. 09:28
4/5 A kérdező kommentje:
:D
2018. ápr. 8. 09:28
5/5 anonim válasza:
Magas vastartalma miatt vérszegénység ellen - na ez vicces, mivel fűszernövény, max. napi pár grammot fogyasztunk belőle, így nem lehet belőle számottevő mennyiségű vasat bevinni.
Egyébként én is olvastam róla sok jót, emiatt sok ételbe teszek belőle (káposztás ételekbe kötelező), és néha teába is főzöm. Nyersen még nem fogyasztottam, nekem főzve szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!