Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Buteyko légzéssel kapcsolatban...

Buteyko légzéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Több riportot láttam róla és nagyon bíztatónak hangzik. De ma megkérdeztem a tüdőgyógyászomat és azt mondta a tüdőgyógyászok elutasítják. Vajon miért? Nem kaptam választ. De eddig szkeptikus véleményekre sem találtam. Elég drága a tanfolyam ezért szeretném előtte körüljárni a témát.

2018. febr. 9. 23:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
51%

Nem gyanús, hogy a tüdőgyógyászok egy emberként elutasítják, csak mert a gyógyszermaffia kezében vannak? Nem gyanús, hogy egy ukrán szerelő az 1940-es években felfedezett egy módszert, amit az azóta eltelt 80 évben sem sikerült tudományosan bizonyítani?

Ez a cikk talán felnyitja a szemeteket: [link]

2019. okt. 14. 16:27
 12/15 Kovács László if válasza:
0%

Szia, jó nagy kamu ez a "leleplező" cikk.

Javaslom, hiteles forrásból tájékozodást Pl.:

[link]

2020. júl. 28. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Több milliárd éves evolúcióval kialakult az emberi faj és most lám meg akarjuk mondani, hogy mégse így kell lélegezni. Milliárd éveken keresztül haltak ki fajok akik gyengébbek voltak, az erősebbek pedig túléltek és szaporodtak. Egy sejttől eljutottunk a ma élő komplex emberig aki bizony rosszul veszi a levegőt... Ha így lenne akkor a rosszul lélegző mai emberek már rég kihaltak volna mikor még nem is emberek voltak, és a keveset lélegző emberek uralnák most a földet. Miért akarunk szembe menni több milliárd éves evolúcióval?
2020. aug. 19. 22:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerencsére mostanra már sokkal olcsóbb a tanfolyam és jobb irodalmak is elérhetők róla.(Patrick McKeown könyvei.) A Buteyko címen megjelent könyvek pusztulat rosszak.

Egyre több helyen elismerik a hatásosságát és már hivatásos sportolók is foglalkoznak légzéstréninggel, mert rengeteg számít a teljesítményben.

2022. febr. 9. 03:17
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha annyira hatékony lenne akkor már a legtöbb sportoló hanem az összes ezt csinálná.
2022. febr. 13. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!