Méregtelenítő kúra okozhat sírógörcsöket, sok sírást a legváratlanabb időszakokban is?
Nem túl drasztikus méregtelenítés, inkább egy kis emésztésserkentés, az emésztés helyreállítása.
Sok pattanásom is lett, de erre számítottam, mert állítólag sima csalántea kúrától is tiszta pattanásos lehet az ember, de a sírást nem tudom hová tenni. Ilyen módon is próbálna tisztulni a szervezet? Pár fűszernövényt használok csak, amik kombinálhatóak.
Nem, nem jár egyáltalán csökkent energia - vagy bármely más táplálékcsökkentéssel, vagy megvonással. Ugyanúgy eszem, mint azelőtt, csak érzem, hogy teli vagyok méreganyagokkal, olyan sápadt is (élettelen, nem egészséges színű) a bőröm, és ez állítólag az epe, máj, gyomor nem megfelelő munkája miatt (is?) lehet, ezért rákerestem neten, hogy milyen gyógy- - vagy fűszernövények jók a fent említett emésztőszervekre, és ezeket dobta ki.
Egy pohár vízben feloldok kiskanál negyedényi mennyiségű kurkumát és szegfűszeget és hozzáadok egy pár csepp D-vitamint. Ennyi az egész, állítólag segít tehermentesíteni, tisztítani a szerveket.
Székletem amúgy rendszeresen van, nem megyek sűrűbben a WC-re, nincs hasmenésem sem székrekedésem, amit észrevettem, az két dolog: pattanások és sok sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!