Nálunk a Karácsony és a készülődés a 8 éves fiam lázas, hányós vírusos megbetegedésével telt. Ha rákérdeztem, hogy mi ez? Kié? Lehetséges róla visszapasszolni, vagy letisztítanom ezeket a tüneteket kérdésekkel is?
Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 20:32
1/7 anonim válasza:
Micsoda? Azzal akarod meggyógyítani a 8 éves gyereked, hogy megkérdezed tőle, hogy ő hányt-e oda a nappaliba?
3/7 anonim válasza:
Szerintem szólni kéne a nővéreknek, hogy kimaradtál gyógyszerosztásnál vacsora után.
4/7 anonim válasza:
Menjetek inkább orvoshoz, te szerencsétlen!
5/7 anonim válasza:
jó, akkor nemcsak én vagyok a hülye, hogy nem értem.
6/7 anonim válasza:
5-szor olvastam el a kerdest, de meg mindig nem ertem... :D
7/7 anonim válasza:
Hát ezt nem értitek? Ó srácok...
Figyeljetek jól, elmagyarázom.
Náluk van a Karácsony és a készülődés, mint vendégek, miközben a 8 éves fia lázas. Rákérdezett hogy mi ez, kié, de gondolom a fia nem tudta megmondani hogy kinek a betegségét szedte össze és hogy mi az. A kedves szülő szeretné visszapasszolni ezt a betegséget annak, akitől jött, vagy letisztítani a fiáról a tüneteit kérdésekkel.
Most komolyan..mit nem lehet ezen megérteni? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!