Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit tegyek a szemem alatti...

Mit tegyek a szemem alatti sotet karikakkal?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok, annyira nem veszes meg, kepeken sokkal rosszabnak runik de nyilvan kesobb rosszabb lesz..rozácea bortipusom van ami mar alapbol rossz...:D nem vagyok vashianyos, eleget alszom, nem cigizek, nem iszok. Mivel tudnek segiteni a "folyamat lassitasara vagy megallitasara"? Vettem ma korrektort de jobban orulnek ha valami gyogymodot talalnek smink helyett :/
2017. dec. 15. 17:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja es napi 3-5 liter vizet is megiszom :)
2017. dec. 15. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt a szemem ... neha mar ugy neztem ki, mint egy pandamacko.

Az elso infarktusom utan mult el ... azota ugy gondolom, hogy ez volt a jel, hogy gond van a szivemmel, csak nem is gondoltam ra, hogy baj lenne.

Lehet valamelyik szivgyogyszer segitett vagy az, hogy megmutottek a szivemet ... lenyeg a lenyeg, mar nincsenek fekete karikaim.

2017. dec. 15. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért ne ilyedt meg a kettes válasza igaz de nincs akkora baj feltétlenűl. Azt olvastam a komló segìt eltűntetni szóval 3liter vìzből lehet néha 3dl premium sör is. Olyat is olvastam a sok vìz 5l káros is lehet mert kimosod a szervezeted. Első kör a lélek...bár ha jól alszol nem igen lehet lelki gondod. Másik a vese/epe/májfunkció illetve méreganyag bevitel ezen is gpndolkodhatsz rendben van e. Harmadik kör női gondok: rendszeres normális e a havi ciklusod illetve felfázás itt visszajutunk a vese müködéshez. Ja ami kimaradt első körben a fogak! jársz ellenőrzésre? Lehet egy rejtett fogszuvasodás is. Olvastam olyat is, hogy amelyik fogaid romlanak az is utal testi bajra. Bőr és hormonális gondok pl kollégámnak hullott a haja egy begyulladt zsìrmirigytől! Az is a karikas szem is jelzés!
2017. dec. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!