Artemisia annua, édes üröm olaj vagy tea hol kapható?
Egy ismerősöm ajánlota aki évekkel ezelőtt rákos volt és ezzel a gyógynövény kivonattal sikerült kigyógyulnia. Sok bíztató dolgot olvastam róla csak sajnos nem tudom honnan lehetne beszerezni.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos bio boltokban egyáltalán nem árulnak ilyet. Neten pedig csak külföldről származót találtam ami nem igazán tünt megbízhatónak és az ára is igen magas.
Reméltem foglalkozik vele valaki Magyarországon is.
Saját termesztésű (magyarországi!) növényből készült teafű, és olajos kivonat, vegyszerektől mentesen!!!
Elérhetőség: kknatural01@gmail.com
Itt egy cikk ami figyelmeztett, hogy a rák ezt eszi mert sok vas van benne, [link]
Viszont a rák akkor áll fent egy másik orvos szerint ha alacsony a vas hiányunk, mert akkor a kór okozók nem tudszállítani és a szervekben lapanganak. Most ki hazudik? Vagy csak ezt a növényt akarják lehúzni, mert ez a hummer egy kókler az tuti
Nekem van eladó magom és szárítmányom.
Privátban kereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!