Van valakinek tapasztalata a zselatinról, izületi betegségekre?
Édesapám próbálta, de nem változott semmi.
A kurkuma viszont elég jó.
Igen, nem véletlenül ették a parasztcsaládok a kocsonyát, a hosszan főtt húslevest sok-sok csonttal, a sült csirkecombról a porcokat, a csirkelábat, a mindenféle bőrös, porcos húsokat.
Egyébként Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is ezt ajánlja porckopásra:
"Porckopás
Az élelmiszerboltokban kapható, állati eredetű étkezési zselatinból naponta egy evőkanálnyit kell joghurtba, levesbe elkeverve fogyasztani. Ezen kívül kocsonyasűrűségű főzetet kell készíteni, és az érintett részt (csípőt, térdet) bekenni reggel és este, ha megszárad, lemosni. Azután a fekete nadálytő alkoholos kivonatával kell vékonyan bekenni a kérdéses testrészt, ez gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító. Kitartóan, hosszan kell végezni ezt a kezelést. Ajánlott a mérsékelt, de rendszeres testmozgás. "
www.gyorgytea.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!