Szerintetek a marihuána drog vagy orvosság?
Mi a véleményetek a marihuána fogyasztásról? Szerintetek legálisnak kellene lennie avagy sem?
Én szoktam fogyasztani Marihuánát viszont kis mértékben meg nem heti rendszerességgel és eddig nem vettem észre, hogy bármi rossz hatása lenni, természetesen próbálok nem agyon permetezettet szívni.
Úgy unom már ahogy az emberek a "drog" szót használják! Homályos, hogy mit is jelent pontosan, de maga a gonosz, ami tönkretesz, szinte szitokszó. Ennek így semmi értelme. A marihuána DEFINÍCIÓ szerint drog, pont mint a kávé, a nikotin, a Frontin, a heroin, meg az LSD is, sőt még a cukor is az. Innentől kezdve miről beszélünk? Ezek mind olyan szerek, amik a szervezetbe jutva a központi idegrendszerre hatnak, pont. Ennyit jelent a drog. Az emberek viszont egy ilyen homályos ördögi halmazra gondolnak amikor meghallják.
Marihuána szerintem sem vészes, mértékkel én is fogyasztom néha, viszont mivel definíció szerint drog, ezért szerintem is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!