Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Joindulati agyhartya daganatom...

Joindulati agyhartya daganatom, visszahuzodhat e?

Figyelt kérdés

Meg nem mutenek,varnak hogy nagyobb legyen,a bal szemem mar teljesen megvakult igy az ugysem mentheto...

De en nem szeretnem ha none,sot szeretnem ha eltunne...

Annyi gyogyulasi sikerrol hallani,de a gyogymodjat nem tudom,mindenki mond otletet,pl cukor feher liszt,hus megvonasa.... van tapasztalatotoķ?Vagy esetleg ismertek olyat akinek sikerult es ha igen hogyan?Nagyon szeretnem ha mutet nelkul lennek tul rajta...

2017. jún. 21. 17:15
 1/6 anonim válasza:

Daganatos megbetegedések kezelésére rengeteg alternatív gyógymód is létezik. Az Immunotic nevű készülék is ilyen, érdemes ellátogatni a honlapjukra. :)

[link]

2017. jún. 21. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Ígérni mindenki tud, és azt mond amit akar. Az mindig vonzóbb lehetőségnek hangzik. De valószínűleg nem igaz, és nem lehetőség.
2017. jún. 21. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolso,nem igazan ertelek,kifejtened bovebben?Nem igert senki semmilyen lehetoseget....
2017. jún. 22. 00:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Az alternatív gyógyításról beszélek. Ha meg akarom ölni a füvet, akkor az ismert megoldások közt vannak alternatívák. Erre jönne valaki, aki azt mondja, hogy valami más módon öli meg. Ez nem alternatív fűölés, hanem hitegetés.
2017. jún. 22. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Ertem,de csak akkor tudnek ezen elgondolkozni ha lennenek kulonbozo alternativak....de nekem csak annyit mondtak hogy menjel haza es gyere vissza fel ev mulva es ha nagyon megnott akkor meglatjuk mit lehet tenni...

Gondolom nem furcsa dolog,hogy nem szeretnem ha nőne,sot inkabb szeretnem ha eltunne.....

2017. jún. 22. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem meglepő, pont azért írtam. Ha nincsenek alternatívák, akkor nincsenek. Ettől még, hogy valaki azt állítja, nem lesz igaz. Ha elmúlna mástól is, akkor lenne alternatíva. Lehet olyan orvossal beszéltél, aki szerint a több ismert módszer közül(ha van) ez a legjobb, és a többit nem is mondta. De attól még ha mástól kérdeznél a témáról, az is orvos legyen, ne alternatív gyógyász...
2017. jún. 22. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!