MAGNETER! Nektek mi a véleményetek? Használ?
Bátran kimerem jelenteni, hogy igen használ.Én és egy kollégám( aki orvos) jártunk terápiára. Neki térd, izületi fájdalmai voltak,különféle gyógyszerekkel kísérletezett magán eredménytelenül.A tizedik magneter kezelést követően már tudott gyógyszer nélkül aludni és a gyógyszerek mennyiségét felére csökkentette mivel fájdalmai enyhültek.
Húsz kezelést követően szinte kicserélték!
Nekem krónikus húgyhólyag gyulladásom volt,sokat szenvedtem.De mára már rendben vagyok egy hónapi kezelést követően.
az orvostudomány szerint használ. orvostechnikai eszköz. nyilván tisztában kell lenni azzal, hogy milyen problémák megoldásában hasznos, mennyire az és mikor ellenjavalt.
több kórházi osztályon használják (a rehabilitáció részeként). például miskolcon: traumatológia (megyei kórház) - törések gyorsabban gyógyulnak, reumatológia és rehab (diósgyőri kórház) és a szikszói kórházban is a belgyógyászaton (?) és rehabon vagy reumatológián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!