Használtatok már testgyertyát?
Szerintem a világ egyik legzseniálisabb gyógymódja.
Én már annyi nyavajára használtam és mindig segít.! :-)
Az az.De érdekes azelőtt orvostól még sose hallottam erről.
Nagyrészüknek csak a receptírásban merül ki a tudományuk(tisztelet a kivételnek)
Én is használtam már. És jó volt. De már rég jutottam ilyenhez hozzá. Mostanság kicsit elfelejtődött.
17/L
Én előjátékként tudnám elképzelni.
Effektív hatása nincs, nem gyógyulsz meg tőle. Mint ahogy a fülgyertyától, köpölyözéstől, biorezonanciától, reikitől, lúgosítástól, Colonix-től... sem. Én az ilyeneket betiltanám a vásárló megtévesztése, a vásárló testi és lelki egészségének esetleges tönkretétele (lsd. kuruzslás vétsége), ill. jó pár estben adózatlan jövedelem miatt. Csak az a baj, hogy Magyarországon rengeteg idióta él, aki ezeket beveszi és így megélnek ezek a csalók, a törvénykezés meg impotens.
Az utolsó hozzászóló gondolom még soha nem probálta ki egyiket sem.
Talán kezd a colonixxel és majd meglátod mit hoz ki belőled.
Talán akkor majd hiszel a saját szemednek....
Bocs, de én nem a pénzért leszek orvos. Ezért megyek külföldre, ott nincs hálapénz. A másik, hogy én lennék a legboldogabb, ha munka nélkül maradnék, én ugyanis azért jöttem orvosnak, hogy másokon segítsek, INGYEN. Ha én munka nélkül maradok, akkor az azt jelenti, hogy az összes ember egészséges. Szomorú, hogy te az eü-ben csak a pénzt látod.
végzős orvostanhallgató
Kedves Orvoshallgató ! Örülök h ilyen nemes szakmát választottál és kívánok sok sikert és sok gyógyitást !
én már tul sokat csalodtam a dokikban
és rengeteget segitett az alternativ gyogyitás
tehát a tapasztalat beszél belőlem és másokból is akik támogatják és használják a természetes gyógyitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!