Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Lenne kedve valakinek végig...

Lenne kedve valakinek végig csinálni velem a pszichoterápiát?

Figyelt kérdés

Carl Rogers-et olvastam, és tetszik a módszer. Felváltva lehetne hol az egyikünk az irányító, hol a másik. Cseten keresztül is sztem megoldható.

Én is sok kérdésre keresem a választ, és lehet, hogy együtt könnyebb lenne.

2010. máj. 9. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem lenne kedvem, bár soha nem csináltam még ilyet, és a könyveit sem olvastam. Ha privát üzenetben adsz egy kis felvilágosítást, azt megköszönném.
2010. máj. 10. 08:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Sziaaaaaaaaaa!!!!!!!

Nagyon örülök, hogy írtál. Szívesen küldenék privit, de nincs ott a szöveg: Privát e-mail a kérdés írójának... Lécike, adj meg úgy e-mail címet, hogy küldhessek neked, vagy küldj te nekem!!! Ott tudsz fent privát e-mailt küldeni!!! Válaszolok!!! :)

2010. máj. 11. 22:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Én sem csináltam még ilyet :D. És én is csak egy könyvet olvastam tőle, de eléggé sok mindent olvastam viszont másoktól, és igen sok szenvedés van mögöttem és gondolkodás.
2010. máj. 11. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is lenne kedvem, bár én sem tudok erről olyan sokmindent. Ha még érdekel téged is akkor írj!
2010. máj. 21. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!