Milyen a vízionizátor és hol lehet venni? Tényleg megéri?
Kedves EP-1000 Tulajdonos!
Először is , nem értem, miért veszi személyes sértésnek, ha valaki közli saját tapasztalatait, véleményét. Én egyáltalán nem az Ön által használt készülékre értettem, amit leírtam."Akinek nem inge, ne vegye magára..."
Én, amint említettem, örülök, hogy ilyen sok vízszűrőt és ionizátort lehet kapni, mert fontosnak tartom, hogy egészséges vizet fogyasszanak az emberek.Mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelőbbet.
Én nem iszom meg egyszerre 6 liter, sőt még 3 liter vizet sem, így nekem bőségesen elég a JUPITER MELODY.
Mellékesen megjegyzem,a háztartási berendezések (mosógép,kávéautomata,vízforraló stb.) vízkő okozta meghibásodására egyetlen gyártó sem vállal garanciát.
Kérem, higgye el, valóban víznyomás alatt fogyaszt csak energiát a JUPITER MELODY.Szerintem kár az ionizáló márkáján, és csip-csup dolgokon vitázni. Örülök, hogy Önnek is sikerült a legjobb vízkezelési módot megtalálnia.
További jó egészséget és sok sikert kívánok hozzá!
Az EP-1000 vízionizátornak 3ÉV GARANCIÁJA van és ez vonatkozik a VÍZKŐKÁRRA is!
Vásárlóként, műszaki emberként csupán az érdeklődők figyelmét szeretném felhívni az EP-1000 típus különlegességére, előnyeire, ÁRÁRA.
Én a WWW.PROFILTER.HU -nál vásároltam.
Összesen 2 helyen találtam Magyarországon: WWW.VIZIONIZATOR.HU a másik oldal.
Értenek a vízionizátorokhoz nem csak eladják, szervizelik is!
ÉRDEKES:a profilter-nél kapható Jupiter Melodihoz hasonló elektródafelületű VÍZIONIZÁTOR 0,02mikronos szűrővel 138.000FTBr-ért!
Használ ilyet valaki? Hasonlót láttam más cégnél is.
Hogyan tesz a vízhez a JUPITER MELODY kalciumot, és magnéziumot?
"Biostone szűrőket további fejlesztésekkel látták el. Kaptak egy kalciumban, magnézumban gazdag réteget "
Ez oldódik a vízhez, tehát mesterségesen pótol ásványokat.
Miért kell plusz ásványi anyagot tenni az extrém vízköves vízhez?
Erre nem érkezett válasz.
Nem értem.
A JUPITER VÍZIONIZÁTOROKNAK IS VAN MAGYARORSZÁGON SZAKSZERVIZE, ÚGY HOGY NEM IGAZÁN HELYTÁLLÓ AZ AZ ÁLLÍTÁS, MELY SZERINT "CSAK ELADNI TUDJÁK".(MELLESLEG EZ SEM UTOLSÓ DOLOG).
A BIOSTONE SZŰRŐKBEN KORALL KALCIUM VAN, AMIT ÉN NEM TARTOK"MESTERSÉGES" ÁSVÁNYNAK.
EMOTO PROFESSZOR LEFÉNYKÉPEZTE A JUPITER IONIZÁTORRAL ELŐÁLLÍTOTT VÍZKRISTÁLY SZERKEZETÉT, ÉS EGYÉRTELMŰEN MEGÁLLAPÍTHATÓ, HOGY ENERGETIKAILAG IS POZITÍV. ENGEM EZ MEGGYŐZÖTT.VALÓSZÍNŰLEG A SZŰRŐJÉBEN TALÁLHATÓ TURMALIN KRISTÁLYNAK IS KÖSZÖNHETŐ A SZÉP KRISTÁLYSZERKEZET. MÁS KÉSZÜLÉKEKNÉL ÉN NEM TALÁLKOZTAM HASONLÓVAL, ILLETVE ILYEN EREDMÉNNYEL.
Szerintem nagyon megéri,mi nekünk is van egy és
18 hónapos garancia van rá
tényleg az íze is más, mint a sima csapvízé
amúgy indikátorral megmértük(de természetesen lakmusz papírral is meg lehet)
és az eredmény:
valami Elképesztő!
Szerintem tényleg megéri
az enyémet innen vettem,nekem bejött:
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!