Hús fogyasztása minimálisra csökkentve. Esetleg heti 2 nap húsmentes étrend. Este nem szabad húst, halat vacsorázni.
2017. jan. 8. 19:40
3/11 anonim válasza:
a 2-es be van 1őve
2017. jan. 8. 19:54
4/11 anonim válasza:
A reuma ellen jó ha nem viszel be sok purint. A purinbevitel nagy mennyiségben van a húsokban. Ki kell próbálni, meglátod segít.
2017. jan. 8. 21:14
5/11 anonim válasza:
Bioptron lámpa, mágnesterápisá matracra kérhetsz beutalót /Bremer/. Kurkuma, Cickafark tea. Ezek nekem szoktak segíteni. A csokoládéban is sok purin van, ez is fokozza a gyulladást.
2017. jan. 8. 21:18
6/11 anonim válasza:
A reuma meglehetősen tág fogalom. A köszvény is reumatikus betegség, és annak valóban előidézője a purin által termelődő húgysav.
A kérdésre. A Bioptron lámpa inkább csak a placebóhatás révén gyógyít. Vannak viszont gyógyfürdőink, amik meglepően jó hatásfokkal enyhítik a tüneteket.
Az orvostudomány rákfenéje, hogy minden reumatikus panaszra pihenést javasol, pedig pont hogy mozgatni kell a fájó ízületet. Csak hát ugye ez qrvára nem népszerű ötlet, hiszen fáj mint a rosseb. :-))
2017. jan. 11. 13:43
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, a CSALÁNTEA és a GYÖMBÉRTEA hasznos ízületi fájdalmaknál. Ezeken kívül MI MÉG?
2017. jan. 11. 15:45
8/11 anonim válasza:
Jó még a mezei zsurló teája,hársfa virág teája,rozmaring teája és olaja,fokhagyma,gyömbérgyökér és a csípős pirospaprika.
És nagyon fontos a mozgás. Én minden reggel átmozgatom magam. 20 perces reggeli torna, nagyon jót tesz.
Gyógynövényes krémek. ( az enyémben van árnika,mentol,fekete nadálytő,kapszaicin, rozmaring és eukaliptusz olaj)
2017. jan. 11. 21:52
9/11 Fanta válasza:
A reumát,ízületi gyulladást a szervezet elsavasodása idézi elő.Ezen a kiírt gyógyszerek csak rontanak,tovább savasítanak,a fájdalmat csak tünetileg enyhítik,a gyulladás okát nem szüntetik meg.Tehát a mozgás mellett fontos a lúgosítás,vannak erre már teák,speciális lúgosító vizek,stb....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!