Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Alkoholra Frontin?

Alkoholra Frontin?

Figyelt kérdés
3es fel órája vodkaztam most bevettem 4szem 0.5-os frontint,lehet bajom?
2017. jan. 8. 00:36
1 2 3 4
 11/31 Amarok Tonrar ***** válasza:
Maximum jobban elnyom, és persze ostobaság nyugtatóra inni. De ha az alkoholt nem számítjuk, akkor is annyi Frontint (alprazolam) kellene bevenned, ami egyszerre egy háztartásban nem igazán fordul elő, hogy 50% esélyed legyen a halálra. Kerekített számokat írok, d eha tegyük fel 70 kg vagy, akkor nagyjából 22 ezertől 147 ezer milligramm alprazolam kellene (alkohol nélkül), hogy komoly életveszélyben legyél. Te ezt most katalizáltad alkohollal, de a számokból szerintem látható, hogy ha egy átlagos egészségű ember vagy, akkor nincs okod aggódni. Azért ne csinálj túl sokszor ilyesmit.
2017. jan. 8. 01:03
 12/31 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm szépen,nagyon hálás vagyok.Megnyugtattal,tobbszor nem teszek ilyet de rengeteg probléma adódott mot,en nem szeretem az alkoholt ma ittam igaz de ez összesen 2mg Frontin csaknem halok bele.koszonom
2017. jan. 8. 01:09
 13/31 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nincs mit, nem a vészmadaraknak kell hinni. A plusz stressz főleg nem jó most neked. 2 mg pedig nem akkora hű de nagy adag. Persze az tény, hogy gyógyszerre inni hülyeség, de igazából ilyen gyógyszereket szedni is. Az egy dolog, hogy van, akinek "muszáj", ez érthető. Csak akkor tudd, hogy hol a határ. Ez a gyógyszer eleve rongál eleget, ne fokozd alkohollal.
2017. jan. 8. 01:14
 14/31 A kérdező kommentje:
Többe nem fogom.Orulok,hogy vannak még ilyen emberek.Megnyugtattal,mostmar nyugodtan alszom el,ugy hogy tudom,hogy felebredek.Igyekszem a gyógyszer is letenni.:)
2017. jan. 8. 01:18
 15/31 anonim ***** válasza:
A lehető legrosszabb kombót alkalmazod feszúltségkezelésre. Amint kimegy a hatásuk, egyre rosszabb lesz. Afféle ördögi kör.
2017. jan. 8. 01:19
 16/31 A kérdező kommentje:
Tudom,de nem tudom mit tehetnék,a pszichulogos sem segített a pszichiáter pedig még cikibb számomra :/
2017. jan. 8. 01:20
 17/31 Amarok Tonrar ***** válasza:
#15 Igen, az a gond, hogy egyre több és több kell ugyanazon hatás elérésére, aztán ha hirtelen abbahagyod az eléggé megvisel. Sokáig szedni nem tanácsos, ha mégis szeded akkor pedig miután abbahagytad, még rosszabb, mint mikor elkezdted.
2017. jan. 8. 01:21
 18/31 Amarok Tonrar ***** válasza:

"pszichulogos sem segített a pszichiáter pedig még cikibb számomra"

Az egyik gyakorlatilag egy bölcsész, a másik pedig egy gyógyszerügynök. Elég ritka, hogy komoly problémában tudnak segíteni. Az ilyen gondok legjobb megoldása sajnos, vagy nem sajnos, de rád és a téged támogató környezetre hárul.

2017. jan. 8. 01:23
 19/31 A kérdező kommentje:
De akkor mit tehetnék?Igazatok van egyre több kell,barmit megtennék,hogy legyen még sok és annál is több.
2017. jan. 8. 01:24
 20/31 Amarok Tonrar ***** válasza:
Sablon duma, de igaz: megkeresni a probléma gyökerét, és kitépni. Elköltözni, életmódot váltani, stb. Mi a fő ok, hogy neked ez a gyógyszer kell, és mit tudnál tenni, hogy megoldódjon vagy enyhüljön az adott probléma kemikáliák nélkül?
2017. jan. 8. 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!