Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogyan kell alkalmazni a Now...

Hogyan kell alkalmazni a Now sárgabarackmag-olaját? Daganatos betegségre ajánlották, de nem tudom hogyan kell alkalmazni.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Konkrétan milyen daganatról van szó?

B17hu.info oldalt nézd meg.

2010. ápr. 29. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Vastagbél áttéttel. A B17 oldalon azt írják, hogy a cián tartalom miatt jó, de találtam sárgabarackmagot, ami azt tartalmaz kis adagban. De nincs rajta, hogy naponta pl. 3x 5 ml. Ezrét nem mertem kipróbálni.
2010. ápr. 29. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatból beszélek(petefészekrák), Vedd fel velük a kapcsolatot és írj a fórumra, hogy mi a problémád és segítenek. Nincs mire várni.
2010. ápr. 29. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sárgabarackmaggal etetem anyukámat, abból napi 10-12 szemet javasolnak maximum. Megkérdezhetem az utolsó válaszolót, hogy neki mi és hogyan segített? Szeretném veled felvenni a kapcsolatot néhány kérdés erejéig. Anyukám ugyanezzel a betegséggel küzd.
2010. ápr. 30. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:

8:19-es vagyok.Az édesanyám is eszi a barackmagot, de az kevés. Ő egy emelt dózisú b17 kúrát csinál most, de ő még mellette fogja most a kemot felvenni. Hatásos, és kivédi a kemo mellékhatásait és nem hullik ki az ember haja.

Sajna, de ez egy hosszú folyamat. Az onkológusa erről nem tud, mert amit nem tanulnak az egyetemen az már el is vetik és nagyban leszarják, ha meghal valaki. Írj a b17hu.info oldalon a fórumra és ott segítenek. Érdemes. Amúgy ez már egész Európában elismert szer, csak itt Magyarországon még nem. Tudjuk miért, mert muszáj irtani a népet.Sok sikert

2010. ápr. 30. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Már mint a 8:19-esnek szól. Bocsi
2010. ápr. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!