4 es dioptriáju szemet meg lehet szemtornával gyógyítani?
Nagyon csípem amikor olyanok mondanak véleményt valamiről, akik nem érdekeltek a témában, vagy meg sem próbálja, mert nem hisz benne.
Nos rossz hírem van a szkeptikusoknak, az okoskodóknak, a mániákus grafomán beszólongatóknak.
Magam is gyanakodva olvastam a módszerről és hüledeztem a szemtréner szemüveg árán, míg sok év után filérekért rendeltem egyet az ebayről, gondolván hogy ezzel nem vesztek, csak pár száz forintom ugrik ha mégsem jön ösze és nem pedig sok ezret, amennyiért nálunk volt a kezdeti ára.
Nekem +4-es kellett már az utóbbi időkben.
Másfél hónap után ott tartok, hogy a régi 3-as már sok, a 2-es még kevés. Két hete mérték műszeresen és a mérés eredménye is 1,5 dioptria javulást mutat. Módszeresség, kitartás, és ha ugyan teljesen nem is kapod vissza a régi látásodat, de sokat fog javítani. Idő kérdése, de akár az is megtörténhet ugyan. Erről még nem tudok hitelesen nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!