Cérnagiliszta ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos elkaptam valahonnan és nem tudom mit tehetnék!!
31 hetes kismama vagyok!a doki csak mosolyogva azt mondta gyógyszer nem javasolt ,próbáljak meg fokhagymát enni!
de attól meg nagyon fáj a gyomrom és egy időre eltűntek és most megint előjöttek:(
nem tudom mit tehetnék :(kérlek aki tud segítsen!
hogy menjek így szülni nagyon kellemetlen:(
2010. ápr. 26. 10:23
11/14 anonim válasza:
Fokhagyma,fokhagyma,fokhagyma..amennyit elbirsz.Ha a gyomrod nem birja,kivonat formájában v kapszulában edd,bár az igazi a tuti,attól kipusztulnak ezek a férgek.
12/14 anonim válasza:
A cérnagiliszta (Enterobius vermicularis) NEM ÁRT a babának.
Amúgy egyszeri Vermox, vagy többszöri nagyadag fokhagyma is elűzi, nem is ezzel van a gond, hanem az újrafertőződéssel. Mert ilyenkor ágyneműt, alsóneműt, nadrágokat, használati tárgyakat is meg kell tisztítani, mert a petéi szinte mindenhol ott vannak...
13/14 anonim válasza:
Fokhagymás beöntés: 3-4 gerezd fokhagymát összezúzol, öntesz rá langyos vizet és hagyod állni egy-két órát. Leszűröd és elég, ha egy kisebb méretű un. gyermekbeöntő labdába felszívod. Ez kb. 2 dl-es. Naponta egyszer végezd a beöntést. A leghatásosabb mégis az, ha a fokhagymát elfogyasztod!
14/14 anonim válasza:
káposztát egyél! gránátalmát is ehetsz, ezek régi féregűző szerek!
hogyan kaptad el? nyers hús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!