EPE KÖ vel kapcsolatosan több 10-100 cikk van "epekö eltávolitásrol-mütét nélkül". Egy két cikket oszt meg mindenk keserüsos kurárol. Stb Megoldás?
Figyelt kérdés
De konkrétan tudd valaki megoldást erre?10-15 epekövem van.ki akarják venni holygom.Nem szeretném !!Vagy valakinek konkrét tapasztalata?#Tapaztalatokat szeretnék hallani #Epekö eltávoltitásárol.
2016. okt. 17. 15:14
1/3 anonim válasza:
Annyi biztos, hogy a keserűsós kúrát ne csináld meg, egy átverés az egész, ráadásul veszélyes is. Az epekövek veszélyesek is lehetnek, én vállalnám a műtétet.
2/3 anonim válasza:
Én bevállaltam a műtétet, 12 millis volt a kövem. Tapasztalatból tudom, hogy a kerti porcsin fogyasztása jót tesz az epének. Én a műtétig 3 hónapig ettem, és nem is kellett volna eltávolítani már, csak hát a szenvedőket megvezetik, és sokat kellett várni a műtétre, ezért alá vetettem magamat.
De mindenkinek azt tanácsolom, hogy elöbb figyeljen oda a táplálkozására, és rágja meg rendesen az ételt mielött lenyeli! A táplálék az csak is szerves eredetű, a hozzáadott adalékok nem tesznek jót az emésztésnek.
Akinek már epekövet állapítottak meg ultrahanggal, de nem okoz még neki túlzottan nagy kínokat, kerülje el messze az orvosokat, és rágicsáljon porcsint!
3/3 anonim válasza:
Én Maria Trebentől a gyemekláncfűvet olvastam. 5 darabot naponta. Kissé keserű, na és !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!