Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért nem lehet többé kapni...

Miért nem lehet többé kapni "Bittner" márkájú svédcseppet?

Figyelt kérdés
A patikában azt mondták, hogy megszűnt az importja. De miért?

2016. okt. 7. 10:21
1 2 3
 11/21 Ligaria válasza:
Hol lehet kapni a 250 ml-es Bittner svédcseppet?........ A Pharmafutár nem hozza be Bécsből, sajnos a Naturland hasonló készítménye nem ugyanaz, nem hatásos. Fogíny-kezelésre használom. 1991-óta bevált szinte mindenre (influenza, nátha, láz, gyomorpanaszok, sebfertőtlenítés, csípések, gombás köröm, kiütések, szemgyulladás stb.)
2018. márc. 1. 14:33
 12/21 anonim válasza:
Nekem Maurers van. Miért gondoljátok, hogy jobb a Bittner?
2018. ápr. 11. 04:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Most megint kifogyott, nem látom sehol, hogy kapni lehetne. A Bittnerrel az a gond, hogy legyártanak belőle egy mennyiséget és amíg van addig van. Újabb mennyiséget csak akkor készít a gyártó ha a teljes raktárkészlet kifogy. Ez már évtizedek óta így van. Ehhez jön még hozzá hogy a gyártási jogot eladogatják és más-más gyártóhoz és forgalmazóhoz kerül. Ekkor áll elő az a helyzet, hogy tartósan hiánycikk. Raktározni kell belőle kb. fél évnyi - egész évnyi mennyiséget és akkor nincs ezzel probléma. Külföldről nem lehet webáruházakon keresztül rendelni, tavaly én is tettem rá kísérletet. Ha valaki megy Ausztriába ott lehet kapni Original Kreuz Schweden-Bitter néven bármelyik patikában vagy drogériában. Az összetétel ugyanaz.
2018. ápr. 12. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Miért jobb a Bittner mint a Mauers? Nem biztos hogy jobb, csak más. Mindenkinek az jó ami beválik. A Bittner az össszes közül a legkevéssé van felhigítva és hivatalosan is gyógyszer minőségű. A többi gyártó hígítási aránya jelentősen nagyobb, így valószínűleg kevéssé hatásos, ezért nem minősülnek gyógyszernek. Egyébként az összetétel sem mindegy, hogy milyen gyógynövényekből áll. A Mauers és a Bittner tartalmaz azonos összetevőket, de nem teljes egészében és Mauers higítása majdnem duplája a Bittnerének. A Bittner 1:10 a Mauers 1:18. A többi svédcsepp meg limonádé leginkább.
2018. ápr. 12. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:

a legalacsonyabb ausztriai ár: 8 €

[link]

/... de általánosabb a 10 € feletti ár!/

ezt, szorozd be 328-cal...

...és már meg is kaptad a választ, hogy miért nem exportálják Magyarországra (+költségként jön még a szállítás, magyar nyelvű címke és tájékoztató)

uis, nálunk 1600 és 2000 HUF között volt legutóbb a fogyasztói ára.

De, itt talán előbb-utóbb elérhető lesz, bár hetente új, várható szállítási időpontot adnak meg ...

[link]

2018. jún. 28. 17:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem az ár az oka, hanem más. Még magánpatika sem hozhatja be saját hatáskörben. Volt rá elvi próbálkozás, de több jogszabályt is sértene a behozatal, így nem lehetséges. Kérdezzék meg a törvényalkotókat, hogy kinek volt útban a Bittner svédkeserű és miért hoztak létre olyan jogi helyzetet, hogy ellehetetlenítsék a behozatalát.
2018. jún. 29. 05:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Már a megadott linken sem kapható. Törölték a webáruházból. Most úgy fest, hogy tényleg végleg elérhetetlenné tették ezt a csodálatos gyógynövény készítményt.Jó lenne tudni miért. Talán az is szerepet játszhat ebben, hogy a gyógynövényes szakirodalom szerint ebben az összetételben és előállítási formában gyógyítja a rák minden fajtáját, a cukorbetegséget, és minden súlyos és gyógyíthatatlannak kikiáltott betegséget? Vagy azért mert a hazai hasonló típusú készítményeinek túl erős konkurenciája? Nem tudjuk. Azt tudhatjuk, hogy ez a szer, a Bittner Svédkeserű a második világháború után a kommunista Magyarországon tiltott szer volt, nem lehetett hozzájutni. MOst ugyanitt tartunk. Köszönjük a törvényalkotóknak akik mindig az emberek javát szolgálják. (vagy nem?)
2018. júl. 1. 12:49
 18/21 anonim ***** válasza:
#17-es: a Nagy Svédcsepp Naturland az hasonló, vagy meg sem közelíti az előbb említett, nem forgalmazott terméket?
2018. júl. 19. 18:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Magánszemélyként nem minősíthetem egyik terméket sem. Mint már korábban írtam, mindenkinek az a jó ami használatkor beválik. Számomra a Bittner vált be. A többivel is próbálkoztam, ami idehaza forgalomban van, de nem voltam velük elégedett. Van aki esküszik más márkákra, mert számára az hozta meg a várt eredményt.
2018. júl. 20. 07:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Most épp rendelhető-e a Bittner? Ha igen hol érdeklődjek? Patikában?
2019. jan. 3. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!