Fájdalom csillapitásra gyógyszer helyett valami más? Homeopátiás szerek is érdekelnének.
Kb fél éve, hogy mindkét vállam, illetve karom fáj, az egyiket már mozgatni is alig tudom. Voltam reuma orvosnál, aki gyógytornát javasolt, és hozzátette, hogy ha nagyon fáj vegyek be fájdalom csillapitót. A gondom az, hogy most már szinte csak fájdalom csillapitóval tudok dolgozni, de szinte mozogni is. A karom egyre rosszabb, szinte mindig fáj. A fájdalom csillapitók előbb-utóbb kikészitik a gyomrom, le kéne vele állnom. Hiába tornáztatom a karom, annyit ugyan elértem, hogy nem romlik a mozgásom, de javulni sem javul, a fájdalom viszont szinte állandó. Csontkovács kizárva, mivel elég nagy fokú csontritkulásom van. Ha megmasszirozzák, akkor 1 maximum 2 napig jobb, de pénzem arra nincs, hogy két naponta masszőrhöz járjak.
Van olyan szer, amit ajánlani tudtok a fájdalom enyhitésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!