Alternatív gyógymóddokkal valakinek sikerült már gyógyulnia? (Bőv. Lenn)
Olyanok írjanak elsősorban, akik valamilyen betegséget legyőztek (nem megfázásra, felfázásra, vagy ilyen betegségekre gondolok) már meditáció, pozitív gondolkodás, gyógyteák, diéta vagy testedzés segítségével, esetleg mindezekkel egyszerre. Természetesen antibiotikum nélkül. Nagy csodálója vagyok a keleti kultúrának és úgy érzem, nem csak mese, amikre ők képesek (inkább képesek voltak régen, gondolok itt a shaolinokra és a csi kungra(qigong - amikor áramoltatják magukban a chi-t és pl. fizikai támadásokra immunisak lesznek)).
Az én történetem rövid és velős: hüvely candidával bajlódom évek óta. Mindegyik orvos próbált kezdeni velem valamit, de a gyógyszeres kezelés után mindig visszatértek a problémák. Volt egy lórugás 1 hetes kezelésem, de 1 hónap után újra kiújult. Nyár kezdetével tervezem a a candida-diétát (sajnos most hallottam róla először) és kellene valaki, aki egy kis bíztatást tudna adni, hogy gyógyszerek nélkül is meggyógyulhatok :)
Köszönöm előre is!
(hülye válaszadók kíméljenek, abból csak az intelligencia szinted sugárzik :P)
Bélflórát regeneráljatok bármilyen diétát is kezdtek. Komplex probiotikumok bérmelyik patikában kaphatók. Megakadályozzák a kiújulást. De diéta nélkül is ki lehet gyógyulni egyébként, és kevésbé igényel akaraterőt. A diéta irtó durva beavatkozás a szervezetnek, egy csomó mindent megvonunk magunktól, ha valaki pl. nem tud édes íz nélkül élni akár depressziós is lehet. Menjetek el egy biolaborba ami hozzátok közel esik, az első kezelés ingyenes, már akkor látható hogy a módszer hatással van-e rátok vagy sem.. Keressetek rá erre a szóra és megtaláljátok a főoldalt a neten. jobbulást!
Ja és igen, nekem már nagyon aok mindenből sikerült kigyógyulnom, a gyerekeimnek szintén, nagyrészt homeopátia segítségével, de most mi is biolaborozunk (gyerekeknek 10 év alatt ingyen van!)
A probiotikumok nálunk is beváltak! Miután lement a kúra kipróbáltuk a moksa elixírt, és nem újult ki! Ha kérdésed van, szívesen válaszolok!
Mihamarabbi gyógyulást!
Nézd meg ezt, itt nem kerül sokba, és azonnal kimutatja, bármilyen gombád, fertőzésed, parazitád is van a szervezetben, és kezelni is tudja, azonnal. Remélem segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!