Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Alternatív gyógymóddokkal...

Alternatív gyógymóddokkal valakinek sikerült már gyógyulnia? (Bőv. Lenn)

Figyelt kérdés

Olyanok írjanak elsősorban, akik valamilyen betegséget legyőztek (nem megfázásra, felfázásra, vagy ilyen betegségekre gondolok) már meditáció, pozitív gondolkodás, gyógyteák, diéta vagy testedzés segítségével, esetleg mindezekkel egyszerre. Természetesen antibiotikum nélkül. Nagy csodálója vagyok a keleti kultúrának és úgy érzem, nem csak mese, amikre ők képesek (inkább képesek voltak régen, gondolok itt a shaolinokra és a csi kungra(qigong - amikor áramoltatják magukban a chi-t és pl. fizikai támadásokra immunisak lesznek)).

Az én történetem rövid és velős: hüvely candidával bajlódom évek óta. Mindegyik orvos próbált kezdeni velem valamit, de a gyógyszeres kezelés után mindig visszatértek a problémák. Volt egy lórugás 1 hetes kezelésem, de 1 hónap után újra kiújult. Nyár kezdetével tervezem a a candida-diétát (sajnos most hallottam róla először) és kellene valaki, aki egy kis bíztatást tudna adni, hogy gyógyszerek nélkül is meggyógyulhatok :)

Köszönöm előre is!

(hülye válaszadók kíméljenek, abból csak az intelligencia szinted sugárzik :P)

2010. ápr. 20. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem tudok segíteni, pedig hasonló gondjaim vannak. Csak azért írok, hogy megtaláljam később a kérdést. Jó lenne "kimászni" ebből a dologból.
2010. ápr. 20. 11:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor légy üdvözölve :)
2010. ápr. 20. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Bélflórát regeneráljatok bármilyen diétát is kezdtek. Komplex probiotikumok bérmelyik patikában kaphatók. Megakadályozzák a kiújulást. De diéta nélkül is ki lehet gyógyulni egyébként, és kevésbé igényel akaraterőt. A diéta irtó durva beavatkozás a szervezetnek, egy csomó mindent megvonunk magunktól, ha valaki pl. nem tud édes íz nélkül élni akár depressziós is lehet. Menjetek el egy biolaborba ami hozzátok közel esik, az első kezelés ingyenes, már akkor látható hogy a módszer hatással van-e rátok vagy sem.. Keressetek rá erre a szóra és megtaláljátok a főoldalt a neten. jobbulást!

Ja és igen, nekem már nagyon aok mindenből sikerült kigyógyulnom, a gyerekeimnek szintén, nagyrészt homeopátia segítségével, de most mi is biolaborozunk (gyerekeknek 10 év alatt ingyen van!)

2010. ápr. 20. 14:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, erről én még nem hallottam. Megnéztem az oldalt, egyből kiszúrtam, hogy a candida szűrés 15ezer ft :D Nem olcsó muri. Nem nagyon igazodtam ki, hogy mi mennyibe kerül, avgy akkor miért kell fizetni, de mennyi idő míg ezt végigcsinálom? Nálad hogyan volt? Sok pénzt emészt fel?
2010. ápr. 20. 14:48
 5/9 anonim válasza:

A probiotikumok nálunk is beváltak! Miután lement a kúra kipróbáltuk a moksa elixírt, és nem újult ki! Ha kérdésed van, szívesen válaszolok!

Mihamarabbi gyógyulást!

2010. ápr. 26. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
A 15 ezer forint az a diagnosztika. Megéri. Egyszer kell csak kifizetni. Utána kapsz egy ingyenes kezelést. Ha nem érzel a közérzetedben változást, nem is erőltetik hogy folytasd a kezeléseket, és nem is érdemes. Ha viszont igen, úgy további kezelésenként 5000 forintot kell fizetni. Nálunk azért nem gond mert 10 éven aluli gyermekekkel járok. Nekik ingyenes- és ez a hozzáállás becsülendő.
2010. máj. 4. 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja ami kimaradt: a diagnosztika teljes körű, nem csak candida szűrésből áll - ha aláveted magad, mindent megtudhatsz magadról, olyan mint egy laborvizsgálat + hormonszinteket is mér + az összes szervednél megmutatja hogy milyen jól működik. Tehát bármi gond van nálad, kimutatja.
2010. máj. 4. 09:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Kösziu az eddigi irományokat! Egyébként, ha gyógyszertárba bemegyek, és megmondom nekik, hogy ez a bajom van, és komoly, nme pedig mezei gomba fertőzés uszodából, akkor ők tudnak nekem olyan készítményt adni, ami helyrehozza a bélflórámat? Ha igen, akkor ezke mellé megvehetem a canesten combit? Lesz már így valami hatása? (még egy kérdés, használtam már canesten kúpot is és pevaryl G-t is, nem tudom melyik jobb... vélemény?)
2010. máj. 17. 19:11
 9/9 anonim válasza:

[link]

Nézd meg ezt, itt nem kerül sokba, és azonnal kimutatja, bármilyen gombád, fertőzésed, parazitád is van a szervezetben, és kezelni is tudja, azonnal. Remélem segít!

2010. szept. 27. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!