Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi az a BIOMÁGNES, és mit...

Mi az a BIOMÁGNES, és mit gyógyít?

Figyelt kérdés
... vagy ez is csak egy hókusz-pókusz?

#mágnesterápia #biomágnes #gyógymágnes
2016. aug. 14. 08:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

43 százalékos nagyon vigyázzál, hogy miket állítasz komoly következménye lehet, olyan dologról írsz amiről lövésed sincsen, egyrészt a mi munkánkat rágalmazod, másrészt főorvosok munkáját is... Ha a szkeptikus társaságtól vagy akkor légszíves kímélj meg mindenkit a hülyeségeidtől, mert már nagyon unalmas az állandó hazudozásotok is a bemerről és az elektroterápiáról...

Akkor ennyi erővel a gyógymasszázs is placebo nem? :)

Amikor vérkeringés indul be a szervezetben és fájdalom csillapítás, ha egy főiskolai anatómiai, biológiai szinten sem vagy tisztában akkor légyszíves ne szólaljál meg.... :)

2016. aug. 15. 16:03
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Tudom hogy a természetgyógyászat minden területét placeboként emlegetitek, csak éppen az orvoslásban is szerepet játszik a természetgyógyászat, pl gyógytorna, gyógymasszázs, balneoterápia egyiknek sincs placebo hatása, mert ismert a biokémájuk és a működési elvük amiket szakorvosok tanítanak és oktatnak könyvekben a főiskolákon....
2016. aug. 15. 16:06
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

"Ezek a terápiák 100 emberből 7 embernek hoznak javulást."

Ezt honnan vetted? :) Kérem a forrást.... Ha kijelentesz valamit akkor az legyen konkrét így csak vádaskodás és nulla bizonyíték van az állításodra..

Csak azért kérdezem mert a reumatológusok jobban tudják hogy mi alapján hat a biomágnes bemer, eletkroterápiás eszközök, én mint gyógymasszőr főiskolai szinten tanultunk ezekről a tananyagokból amiket orvosok állítottak össze...

2016. aug. 15. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a szót, hogy kuruzslás, soha nem használtam, és nem is használom. Nekem a kuruzslás pénzéhség csillapítást jelent. Amiről viszont itt szó van, az csupán téves alapokon nyugvó tudomány.
2016. aug. 15. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
28%

"Amiről viszont itt szó van, az csupán téves alapokon nyugvó tudomány."

Nem amiről itt szó van, azaz hogy fogalmad sincs arról hogy miről beszélsz, és azt sem tudod, hogy a biomágnest az orvoslásban is használják, ha nem hiszed el kérdezd meg a szakorvosokat akikkel együtt dolgozok.... Szóval csak óvatosan a sok hazudozással mert már unalmas nagyon..

A kínai orvosokat is rágalmazzák a magadfajta tudálékosok csak éppenséggel fogalmatok sincs arról milyen dolgokat fikáztok.... :)

2016. aug. 18. 17:01
 16/17 A kérdező kommentje:
Vajon TÉRD-PORCKOPÁS esetén használ, javít a biomágnes?
2016. aug. 19. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Megmondták, nem? MINDENRE IS. Mit nem lehet ezen érteni? vagy TE nem hiszel benne?
2016. aug. 20. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!