Ha a körmömön hosszanti barázdák, picit kiálló csíkok vannak, az milyen problémára utalhat?
Figyelt kérdés
#körömdiagnosztika
2016. júl. 23. 21:34
11/15 turatura válasza:
Jellemző, hogy az agyalágyak azonnal így reagálnak:
"te hihetetlenül ostoba vagy."
Én ugyan azzal fejeztem be, hogy "amennyiben te hiszel benne, akkor bocsi."
A 10. típusú kommentelőknek elég, ha egy a többmillió noname kínai orvos "?" közül feltesz magáról egy honlapot és már meg is van győzve.
Az agyműködés akku(!)punktúrás kezeléséről hol olvastál? Döfj gyorsan oda egy kötőtűt, talán még nem késő...
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves Hozzászólók! Ezt a stílust nem tartom méltónak.... Segítsünk egymásnak tudással, információval, de ne ilyen stílusban.Ennek nincs se értelme, se haszna. KÖSZÖNÖM az értékes hozzászólásokat, megtaláltam a választ a kérdésemre.
2016. júl. 28. 09:41
13/15 judit1010 válasza:
Hát én már voltam a körmöm hosszanti barázdái miatt többször, több helyen. Sokféle problémát is mondtak. Máj, bél, immunrendszer, vitaminhiány, stb. Többen, többfélét javasoltak, amiket kipróbáltam. Semmi változás, és ez már így van vagy 40 éve. Ja, és gyakorlatilag nincs semmi bajom, a vérképem is tökéletes.
14/15 anonim válasza:
Nemhiszem nekem mindig is ilyen volt a körmöm. Amúgy most kezdtem el géllakkozni és ha lemosom most is ilyen.Szerintem mimnél egyenletesebbek de láthatóak a csíkok annál erősebb.
15/15 anonim válasza:
Nekem azóta ilyen a körmöm amióta pajzsmirigy betegségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!