Hosszantartó hasmenére milyen gyógyszer javasolt? Milyen táplálkozás, mit lehet enni?
orvosi segítséget elég összetett ok miatt, de nem kapok.
olvastam egy fórumon, hogy a tejtermékeket minden formában hanyagoljam, illetve a cukor és a glutént is.
búzalisztet tartalmazó ételt még ehetek? rizs? egyáltalán miket ehetek? 20 éves vagyok és a szüleimtől se tudok segítséget kérni, és fogalmam sincs miket ehetek most vagy nem...persze nem várom el senkitől, hogy megjósolja, csak olyan étrendet szeretnék, ami minden szükséges tápanyagot bejuttat a szervezetemben, a tej-cukor-gluténok elkerülésével, 1.5 hónapja megy a hasam, de volt már javulás, a tejtermékek hanyagolásával főleg.
Semmilyen gabonat es szarmazekat sem eheted: liszt, teszte, hajdina, koles, bulgur, rizs, kenyer, zsemle, muzli, kemenyito.
Ez volt nekem is a liszterzekenysegem egyik legfobb tunete. Eloszor csak egyre tobbszor kakiltam naponta. Aztan hasmenesek
Van errol konyv.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!