A hajam nagyon korpázik, általában sportolás közben! Mit tudok vele kezdeni?
Kb. 3 hónapja kezdett el korpázni a hajam. Nem tudom hogy mitől, 4 fajta, ennek a problémának a megoldására, de semelyik sem hatott.
Nem csak sportolás közben, hanem amikor pl buszozok, meg van amikor csak otthon is. Sportoláskor szinte beleőrülök, úgy elkezd viszketni, de nem vakarom meg mert akkor a hajam tele lesz korpával. A viszketés előtt nem figyehető meg korpa, ha megvakarom se.
Akármeddig dörzsölöm a hajam, minfig látom hogy csak hullik, és bármeddig dörzsölöm, nem áll meg. Minden nap fürdők/dusolol, ez nem kell probléma legyen.
17F
Köszönöm a válaszokat!
A fejem nem sebes vagy vörös, mert oldalt 3-al soktam vágatni és nem volt semmi jele, egy rokonnak pedig megmutattam, és ő sem látott rajta.
Egy ismert bőrgyógyásznál is voltam, igazából meg se nézte, azt mondta h ez előfordul az én koromban, felírt egy sampont de semmi hatása.
Majd kipróbálom az ecetes cuccot is
Ha más szemmel nézem a problémát mint az orvosok, akkor azt mondom, próbálj meg kicsit lazább, rugalmasabb lenni, és el fog múlni a korpásodás. :)
Nem vagy elég nyitott valamire, csak hagyd, hogy a dolgok menjenek ahogy akarnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!