Sok jót írnak a narancshéj belső fehér részéről. Ha ez igaz akkor a narancshéj felhasználási javaslatoknál miért írják, hogy "tisztítsuk meg a narancshéját a belső fehér részétől" és csak a megtisztított héjat használjuk fel pl. kandírozáshoz?
Figyelt kérdés
#narancshéj #fehér része
2016. jún. 13. 10:05
2/2 anonim válasza:
A fehér rész meglehetősen ízetlen. A gyümölcshús megevéséhez érdemes hozzáenni, kiharapdálni a héjból. Talán azért kell tőle megtisztítani a héjat, mert különben romlandó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!