Van valakinek tapasztalata a Wellstar alga termékeivel?
igen, kipattogtam tőle!
Attól még kipróbálhatod!!
Lehet hogy Te nem vagy rá alergiás!
Sok sikert!!!
Nos kedves előző hozzászóló, nyilván nem kapott teljeskörű tájékoztatás az algáról. szó sincs allergiáról és nem is értem mért ír ilyen baromságot. A kipattogzás egyértelmű hogy minek a következménye. Az wellstar mikroalgái nagyon erős sejtszintű méregtelenítő hatásúak így egy átmeneti állapotban a már meglévő vagy lappangó panasz felerősödik éppen azért mert nem maga a tünet kezelődik hanem a kiváltó ok és kifelé ürül a szervezetből. Nekem is kipattanásosodott az arcom tőle(mindig is problémám volt ezzel) és most állíthatom hogy sosem volt még ilyen szép a bőröm és sima. Azt a kis átmeneti rosszabbodást ki kell bírni utánna megszűnik maga az ok amiért bármikor is kialakult!!!
A termékek szuperjók, csak a türelmetlenek és a tájékozatlanok szeretik leszarozni és hülyeségeket mondani róla. Ne várja már senki hogy egy x éve fennálló baj megszünjön 1-2nap alatt. Jó munkához idő kell. DE MEGÉRI!
Ha érdekel a termékekről bővebb info vagy tapasztalatok írj nyugodtan erre az emlail címre: neoyasha@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!