Van itt olyan aki elvégezte már a Theta Healing alap DNS tanfolyamot?
Azért érdemes erre is józan ésszel rálátni. A Théta alapja az ásás technika. Csak a gondolataid, érzéseid kellenek hozzá. Van, amit én is feleslegesnek tartok benne, de hatásosabbnak érzem, mint az agykontrollt. Vagy épp kiegészítik egymást... Én azt mondom, azt a technikát használd, ami működik nálad! Ha Te érzed, hogy hív ez a tanfolyam, akkor menj. Igazából senki sem fogja tudni neked megmondani, hogy megéri-e. Vannak kisebb workshopok is, talán előbb arra menj el, hogy megtudd milyen egyáltalán Thétában lenni. Vagy konzultációra. :) Nagyon jó egyébként. Rég éreztem olyan nyugalmat, békét. Szóval ha még nem tudod, és félted a pénztárcádat, érdemes lehet előbb egy ilyet kipróbálnod.
Nagyon vázlatosan a síkok:
1. sík: idetartoznak az elemek, ásványok, kőzetek, kristályok, maga a Föld is.
2. sík: növények, szerves anyagok, fák, vitaminok, vírusok, gombák, baktériumok, a természet szellemei: elementálok, tündérek.
3. sík: ezen a síkon léteznek az emberek és állatok. Az emberek igazából az 5. sík gyermekei, és azért vannak itt a 3. síkon, hogy megtanuljanak tudatos mesterei lenni a testüknek, gondolataiknak és érzéseiknek.
4. sík: sámánok, ősi szellemek birodalma, ez az a hely, amit szellemvilágnak is hívnak.
5. sík: az alacsonyabb fokozatokban a negatív entitások, lények (démonok, bukott angyalok) a magasabb fokokon angyalok, felsőbb én, a felemelkedett mesterek (Buddha, Jézus) stb. léteznek.
6. sík: az Univerzum törvényei (igazság, egyensúly, elektromosság, karma törvénye stb.)
7. sík: Isten, Teremtő, a Forrás, a feltétel nélküli szeretet. A thetahealing konzulensek megtanulják ennek a síknak az energiáját használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!