Használtatok már Phönix homeopátiás cseppeket méregtelenítésre? És ha igen, mi a véleményetek?
Nem voltam fáradt és nem is ment a hasam. Nem háromszorra vettem be a napi adagot, és nem is a teljes adagot, hanem annak kétharmadát beleraktam egy másfél literes üveg vízbe, és azt a nap folyamán megiszogattam. A vékonyaknak bizony elég a kevesebb is, főleg ha ilyen módon, sokszorra elosztva vesszük be.
Nagyon jó méregtelenítő és immunerősítő még a spirulina alga tabletta vagy kapszula, a kúra után megpróbálhatnád azt is. Nem kell belőle csak napi egy tabletta. Persze sok forrásból beszerezhető.
Ja nagyon fontos hogy sokat igyál! 2-2,5 litert egy nap. Nekem ez volt a legnehezebb...
Ha sokat iszol szerintem a fáradtság elmarad. A hasmenésnek sem kell feltétlenül jelentkeznie, ez egyénfüggő. Szerintem az arcodat figyeld, az Antitox az ami bedurranthatja a bőrtüneteket. Ha a 10. napon tartasz, akkor most esedékes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!