SZEMTORNÁVAL tényleg lehet javítani a látásunkon? Egy-két dioptriával csökkenhet a látásélesség?
Hogy árthatna már az akupresszúra? :)
Ideg összeköttetésekről hallottál már? :)
És bocsi de nem vagyok kíváncsi a kazár index cikkére főleg amit az akupunktúráról írtak húzzák le magukat a WC-n...
Csak, hogy tudd a reflexológiával pl a szemnek a látását is lehet javítani és erről sok cikk jelent meg....
Amerikai Reflexológiai Akadémia hivatalos orvosi publikációi amik eddig megjelentek..
Nem beszélve pl erről a cikkről ami a Semmelweis Egyetem tudományos publikációi között található..
Az Index mennyen el melegebb éghajlatra és a hagyományos kínai orvoslásról és az ayurvédikus orvoslásról szálljon le, Boldogköi Zsolttal együtt...
Bár igaz az oldal szinvonalát mutatja a tudatlanságuk hogy olyan témákról írnak cikkeket amikről lövésük sincsen...
Tudod a kínaiak nagyon sok mindent adtak a világnak mikor még a nagy fizikusaid nem is léteztek... :)
https://www.youtube.com/watch?v=RmAnFInPym8
2:20-tól a Chi energia, bioenergia, életenergia működését láthatjuk akkora hatalmas energia áramlik a kínai orvos kezéből hogy a papír meggyullad és lángba borul, illetve a kezével képes a golyót is megállítani úgy hogy össze megy a golyó...
Erről ennyit! :)
Tudod tünetet kezelni és gyógyítani két különböző dolog! :)
Gyengébbek kedvéért: valahol leközölni egy cikket, meg az utolsó szóig megírni az nem ugyanaz. Természetesen nem az index saját statisztikáiról van szó, nem zavar?
Jobb lesz ha felteszel inkább mégis egy szemüveget és abban nézel meg néhány Kínáról szóló videót vagy műsort és akkor láthatod hogy aku izé ide vagy oda, mégis rengeteg a szemüveges ott.
Az addig oké de akkor sem azért amiről az Index ír.... :)
Az Index egy baloldali hírportál és utálják a kínaiakat számtalan olyan cikket írtak ami a kínai társadalmat kritizálja és hülyéknek akarja beállítani.... Pl a természetes gyógymódokat is kritizálják, kínai gyógynövényeket, akupunktúra sorolhatnám...
Ez nem ellened szól egyszerűen csak az oldal ellen, nagyon nagy dezinformálások vannak ott és számtalanszor bele buktak már...
Nagyon csípem amikor olyanok mondanak véleményt valamiről, akik nem érdekeltek a témában, vagy meg sem próbálja, mert nem hisz benne.
Nos rossz hírem van a szkeptikusoknak, az okoskodóknak, a mániákus grafomán beszólongatóknak.
Magam is gyanakodva olvastam a módszerről és hüledeztem a szemtréner szemüveg árán, míg sok év után filérekért rendeltem egyet az ebayről, gondolván hogy ezzel nem vesztek, csak pár száz forintom ugrik ha mégsem jön ösze és nem pedig sok ezret, amennyiért nálunk volt a kezdeti ára.
Nekem +4-es kellett már az utóbbi időkben.
Másfél hónap után ott tartok, hogy a régi 3-as már sok, a 2-es még kevés. Két hete mérték műszeresen és a mérés eredménye is 1,5 dioptria javulást mutat. Módszeresség, kitartás, és ha ugyan teljesen nem is kapod vissza a régi látásodat, de sokat fog javítani. Idő kérdése, de akár az is megtörténhet ugyan. Erről még nem tudok hitelesen nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!