Gennyes mandulagyulladás?
Végigcsináltam egy antibiotikum kúrát,amitől rendbejöttem(kb 1 hete) de szombaton megáztam és ma már megint ugyanugy fáj a torkom mint a kezelés wlött.
A sósvizzel való gargalizálás és a hagymás borogatás segíthet rajtam vagy muszáj visszame
Szia!
Néztem a képet,sajnos kicsit sötét.Ez egy jókora torokgyulladásnak látszik,de nem olyan vészes.A manduláidon a fehér valamik,lehet,hogy genny,de lehet mandulakő is.Mennyi idős vagy?Nem mondták még hogy ki kéne venni a manduláid,mert hatalmasak!A nyelveden a lepedék vagy a torokgyulladástól van,de lehet hogy kevés folyadékot iszol,Nem tudom,de az én nyelvem is ilyen,2-3 naponként kell lekaparnom a lepedéket.Azért nem ártana elmenned a gégészetre,hátha kell antibiotikum.Nézd meg,az én torkom általában ilyen szokott lenni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!