Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Dr. Ládi Szabolcs munkásságáró...

Dr. Ládi Szabolcs munkásságáról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Vélemények az elért eredményekről, szavahihetőség hasnonlók.

2016. febr. 4. 02:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
De ez 2003-as tanulmány és azóta bizonyítékokon alapuló gyógymód lett az akupunktúra és a többi keleti gyógymód épp ezért is alkalmazzák már az egészségügyben és nyugaton is!
2016. febr. 18. 15:44
 22/32 A kérdező kommentje:

Hűha...

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok, tartalmas és lényegre törő választ.

2016. febr. 18. 19:19
 23/32 anonim ***** válasza:

Nincs mit! Idő közben megfeledkeztem hogy valójában nem ez volt a kérdésed témája, de úgy gondolom hogy nagyon tanulságos dolgokat beszéltünk meg, és örülök hogy egyre több embert érdekelnek ezek a dolgok!

Nézzétek mindennek megvan az oka, az hogy ide írt ez a kedves felhasználó és kiváncsi volt mégis a témára amit felhoztam, úgy gondolom hogy elég hasznos információkkal szolgáltam!

Örülök hogy egyre több embert érdekel az igazi természetgyógyászat és nem pedig a kamu és tényleg ellenőrízhetlen dolgok!

Én úgy gondolom hogy ha a meridiánokat sikerült kimutatni, akkor elég nagy a valószínűsége hogy létezik az életenergia ami áramlik bennünk és a szeretet ereje ami megfelel Isten definiciójának és létezésének, minden ami körülöttünk történik az persze részben a mi döntéseink miatt is van, de higyjétek el hogy Isten ott van mindig velünk és mindennek megvan az oka! Ahogy ennek a beszélgetésnek is! ÉS még kitudja milyen felfedezésekre bukkanunk a múltból amiket ránk hagytak az előző civilizációk!

Én kíváncsi leszek az eredményekre és bízom benne, hogy egyre több ember fog ébredezni és ki fog nyílni a szemük!

Az igazság keresése minden emberbe ott van még az ateista emberbe is és az igazságkeresést Isten eleve belekódolta az emberi lénybe!

Tudom hogy ezósan hangzik ez a dolog, de higgyétek el hogy semmi köze az ezotériához, az ezotéria szintén egy óriási félreértés miatt került a köztudatba amit szintén azoknak az érdekcsoportoknak köszönhetünk, akik a háttérben tevékenykednek, hazugságokat és mindenféle dezinformációkat sugalva!

Az ezotéria egyébként azt jelenti amikor valaki Istenné válik és ez teljesen szembe megy Istennel az ember nem lehet Isten, de Isten szeretete és a lelke az emberben benne lakozik, csak találd meg magadban azt amit érzel és hallgass a megérzéseidre, ami a tobozmirigynek az egyik legnagyobb funckiója erről már sok kutató és professzor beszélt csak sajnos a tudományban is ott vannak a sötét erők és az igazság a sötét erőkkel szemben felveszi a harcot, tudni kell őket kiszűrni!

Kérdező egészséges és hosszan tartó életet kívánok, nagyon fontos a hit ereje és a gyógyulásba vetett hit, és higgy azokban az orvosokban akikben meglátod a szeretetet és azokban a szekemberekben akik őszintén segíteni akaró emberek!

Én hiszek az emberi értékekben és abban hogy sok olyan ember él ma is aki Isten embere és lehet egy jó tanító is akár, viszont vigyázni kell a gonosz erőkre is mert a gonosz jól álcázza magát de ha benned van Isten szeretete akkor azzal kitudod szűrni az ilyen dolgokat és azzal hogy tisztán látsz mindent ami körülötted van!

További jó napot kívánok mindenkinek és Isten legyen veletek!

:)

2016. febr. 19. 11:22
 24/32 anonim ***** válasza:

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiterjedt, klinikai próbákat is magába foglaló vizsgálatai alapján:

[link]

Az akupunktúra bizonyítottan számos betegséget, köztük sok súlyosat is hatékonyan gyógyít, vagy segít a gyógyulási folyamatban.

Ezt egy orvos publikálta nekem!

2016. febr. 19. 15:48
 25/32 anonim ***** válasza:
2016. febr. 19. 15:59
 26/32 anonim ***** válasza:
Kiváló szaktekintélynek tarom. Számtalan ismerősöm gyógyult meg az általa ajánlott módszerektől. Lelkiismeretes és alapos orvos.
2016. márc. 22. 21:27
 27/32 anonim ***** válasza:

Ez az ember , Ladi Szabolcs , antropozofus doktor.Ha jol tudom az orvosi kamara nem tartja mar szamon, evek ota.

Antropozofus orvos szamara egy betegseg , tehat pl a rak, azert van , mert a "beteg" elozo eleteben - igen,meg a sokdiplomasak is reinkarnacioban hisznek ebben a szektaban- valami rosszat tett, es ezt vezekeli ,MA, ebben a mai eleteben, szenvedessel. Ha megakadalyozzak a karmajanak a beteljesuleset, akkor nem tud "megtisztulni" es kovetkezo reinkarnaciojaban ujra es ujra szenvedni fog.

O elsosorban uzletember .

Az antropozofus orvoslas Steiner altal lett kidolgozva. O is rakban halt meg, valami misztikus , fagyongybol kivont csodaszert irt fel maganak es ket evig haldoklott. Antropozofuséknal boldogan es hosiesen halnak meg az emberek raktol uvoltve, akkor is , amikor tudjak, hogy az orvostudomany ma mar a rakok nagy tobbseget remekul gyogyitja s elhetnenek unokaikat simogatva 90 evig. , Steiner hindu es kinai cuccokat Krisztussal megkeverve osszekutyult egy reincarnacios vallast , es hivoi , amig ki nem mulnak hatalmas szenvedesek kozott, a kovetkezo szuperjo eletuket lebegtetik a szemuk elott...

2016. máj. 26. 08:04
 28/32 anonim ***** válasza:

Dr.Ládi Szabolcs "olyan kedves ember". Ezt mondta egy rokonom, akinek a férjét három évig kezelte vastagbél rákkal, mígnem két-és fél éve belehalt.

3-4 évvel ezelőtt egyik lányuknál /huszonéves/ fedezték fel és genetikai öröklődéssel magyarázták. Őt is Ládi Szabolcs kezeli. Nézegetik a százával hemzsegő polipokat a vastagbélben és várnak. Némi gyógyszert, vagy annak mondható valamit kap, de komoly beavatkozás nem történik. A polipok köszönik szépen jól vannak.

2018. febr. 27. 15:10
 29/32 anonim ***** válasza:
Családorvosként nagyon sok tragédia kötődik a nevéhez.Rákos betegek, elhanyagolt, ki nem vizsgált súlyos szövődmények, lenézett, ellátatlan, semmibe vett betegek. Ő egy felfújt lufi, orvosként egy zéró. Nem számít neki más csak a pénz és a médiaszereplés. Óva intek mindenkit tőle.
2018. jún. 30. 15:14
 30/32 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a korábban szólóhoz. Nem enged senkit kivizsgáltatni, nem küld senkit labor és egyéb szakvizsgálatokra csak a várakozás van, amíg a daganatok nőnek. Állítólag volt egy betege akinek emberfej nagyságúra nőtt a daganata és nem csinált vele semmit, csak adott neki B17 vitamint...
2018. jún. 30. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!