Az ÉRELMESZESEDÉS hogyan előzhető meg, ill. gyógyítható?
Előttem szóló elég pontosan leírta.
Továbbá: kicsit más a megelőzés, és más a gyógyítás. A gyógyítás orvosi feladat, sok mindentől függ.
A megelőzés elsősorban az életmód és a diéta. Előttem szóló leírta. Rengeteg mozgás, sport kell, és megfelelő diéta, koleszterin (LDL-koleszterin) csökkentése.
..Akármilyen kellemetlen is, egyél rengeteg fokhagymát. Az egyik legjobb ér-karbantartó szer. És ne fokhagyma kivonatot, fokhagyma tablettát, fokhagyma krémet, hanem nyers fokhagymát, minden nap. (Utána ha zellert vagy pörkölt kávészemeket rágcsálsz, elveszi az illatát).
..Ha már kialakult, a gyógyítás már orvosi dolog.
A válaszolóknak hiányérzete támad, amikor a kérdező nem kommunikál. De nem baj az alábbiakat én sem tudom kommunikálni:
KULCSPONTOK: Dr. Rath igazolta, hogy a szívbetegségek alapvető oka aC-vitamin, lizin, prolin és más tápanyagok krónikus hiánya az érfal sejtjeinek millióiban.
• Az atherosclerotikus plakkok (az artériák megkeményedése)-melyek szívrohamhoz és strokehoz vezetnek- a subklinikai skorbut eredménye, mely C-vitamin és más tápanyagok krónikus hiánya az érfal sejtjeinek millióiban.
• A C-vitamin, lizin, prolin és más tápanyagokszinergikusan dolgoznak támogatva a kollagén- és kötőszövet-képződést, mely szükséges a véredények optimális stabilitásához és biztosítja a biológiai energiát a szív megfelelő működéséhez.
• A koleszterin fontos, de nem elsődleges oka a szívbetegségeknek.
• A koleszterin szív-érrendszeri lerakódásokhoz csakakkor vezet, ha az érfal sérült és gyengült a működése, ez indítja be a „biológiai javítómechanizmust”.
• Az állatok nem kapnak szívinfarktust, mert nagy mennyiségű C-vitamint termelnek, mely biztosítja az optimális kollagénképződést és az artériák stabilitását
• Dr. Rath sejttápanyagainak szinergikus működésebiztosítja az artériafalak rugalmasságát és stabilitását, megelőzi az atheosclerotikus plakkok képződését és lerakódását, megelőzi az érszűkületet érplasztika után és lecsökkenti az érsejtek oxidációs rongálódását, a véralvadást, és más vér-rizikófaktort.
• Először a gyógyászat történetében tudományosan igazoltuk, hogy az atherosclerosis természetes úton visszafordítható bypass vagy érplasztika nélkül.
• Felhasználva ezen ismeret előnyeit hatékonyan és biztonságosan megvédheted szíved és érrendszered.
forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!