Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ha elkezdtem szedni a fogamzás...

Ha elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, akkor mennyi idő múlva javul az arcbőröm állapota?

Figyelt kérdés
Csúnya mitesszeres az arcom, állítólag a tabletta ezen is segít...
2010. márc. 11. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő.

Én két évig szedtem, mégse használt semmit, csak a Roaccutan. Az viszont gyorsan és alaposan eltüntette a pattanásaimat.

2010. márc. 11. 09:23
 2/9 anonim ***** válasza:
2éve szedem, nem vettem még észre változást, sajna. Előző válaszoló, amit írtál az fogamzásgátló?Vagy vmi csodaszer?:)
2010. márc. 11. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem fogamzásgátló, hanem nagyon magas A-vitamintartalmú gyógyszer. magzatkárosító hatása van, úgyhogy a szedése alatt nagyon szigorúan védekezni kell, és utána is minimum 3 hónapig. (Mi több, mint egy év múlva vállaltunk csak babát emiatt.) Bőrgyógyász írhatja fel súlyos aknéra.

A hatása viszont drasztikus és gyors. Az egy nap alatt bezsírosodó hajam a gyógyszer alatt egy hétig bírta, a bőröm kiszáradt, száraz bőrre való hidratálót kellett vennem a zsíros bőrre való olajmentes helyett, a számat tízpercenként kentem labellóval stb. De megérte, mert olyan súlyos volt előtte a pattanásom, hogy a széken nem mertem hátradőlni, annyira fájt - tele volt vele a hátam.

2010. márc. 11. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Roaccutan-t, vagy az ezzel ikergyógyszer Aknenormint ajánlom. Háromnegyed év alatt úgy rendbe tette az arcom, hogy azóta is alig tűnik fel 1-2 pattanás, hátamon, mellkasomon meg egyáltalán nem :) Bőrgyógyász írja fel, és mindenképpen be kell szedni az adagod, különben később visszatér a pattanás. Alatta a terhességre kell nagyon vigyázni, ahogy az előttem szóló írta, szigorú védekezést igényel. Én alatta csak az állandó szájszétszakadással küzdöttem, de ez a gyógyszer szedése után elmúlik. A fogamzásgátló elsősorban nem pattanásra jó, így az sem biztos, hogy javít rajta.
2010. márc. 11. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
hát nekem már egy hónap után javult az arcom, pedig én nem pattanások miatt kezdtem el szedni, nemis volt annyira sok sose.
2010. márc. 11. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy teljesen egyénfüggő. :-)
2010. márc. 11. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát az arcomon szoktak lenni pattanások, de minden máshol száraz a bőröm, így akkor nem nekemvaló az a gyógyszer...de köszönöm a segítséget!
2010. márc. 11. 12:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a fogamzásgátló a hatásos, hanem a rendszeres nemi élet.
2010. márc. 14. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem rendszeres nemi élet és rendszeres orgazmus mellett is pattanásos, szóval ezt cáfolom.
2010. márc. 15. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!